To Everything Everything αποτελεί μια κυκλοφορία που συγκεντρώνει οκτώ κομμάτα των Underworld ηχογραφημένα κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας μεταξύ 1998 και 1999. 

Τη μουσική των Underworld τη γνωρίζουμε οι περισσότεροι, και τα κομμάτια που περιλαμβάνονται εδώ, από το "Pearls Girl", το "Born Slippy" και το "Juanita" ως τα "King Of Snake", "Jumbo" και "Rez/Cowgirl" θεωρούνται ήδη classics για τους fan της μουσικής τους. Ουσιαστικά, το live album που κυκλοφορούν είναι και ένα mini best of.

Σε αντίθεση με τα δήθεν live των περισσότερων συνοδοιπόρων τους, οι Underworld αποδεικνύουν ότι είναι ένα ηλεκτρονικό act με (εκ πρώτης όψεως αφανή) κιθαριστική παιδεία. Η live εκδοχή δεν έχει μόνο την έννοια της πιο οργισμένης και συναισθηματικά φορτισμένης φωνητικής απόδοσης, αλλά παίρνει τη μορφή ζωντανών παρεμβάσεων και αλλαγών στη συνηθισμένη δομή. 

Οι Underworld ανήκουν προφανώς στα live acts με λόγο ύπαρξης και το αντιλαμβάνεται κανείς σε κάθε breakbeat ή techno παλμό που ξεφυτρώνει από τα μηχανήματα των Karl Hyde, Rick Smith και (προν αποχωρήσει) Darren Emerson. Mια ενδιαφέρουσα κυκλοφορία, όχι μόνο για τους die-hard fans, αλλά για όλους τους λάτρεις της κατάργησης των μουσικών ταμπέλων.

Το "Everything Everything" κυκλοφορεί και σε DVD έκδοση την οποία δεν έχουμε στα χέρια μας.

Δε συμφωνείς; Γράψε το δικό σου review!
Copyright (C) 1996-2000 - Avopolis. All Rights

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured