Ουκ ολίγα punk-pop hits βγήκαν από το ομώνυμο ντεμπούτο των Presidents of the United States of America το 1990. Τα "Peaches", "Lump" και "Kitty", αλλά και όσα (λίγα) ξεχώρισαν από τα επόμενα album της σηατλέζικης μπάντας αποτέλεσαν τη χιουμοριστική νότα που ξεχώριζε από την αντιμετώπιση των συμπολιτών τους στα early 90s. Oι Presidents όμως διαλύθηκαν το 1997, βλέποντας ότι τα επόμενα album δεν είχαν όμοια αποδοχή, αλλά και διαβλέποντας ένα κορεσμό του κοινού μετά την αντιμετώπιση ειδικά του τελευταίου album, ίσως και των ίδιων.

Οι Presidents όμως, είναι πλέον πίσω, ξανασχηματιζόμενοι για ένα τέταρτο studio album που ηχογραφήθηκε και μιξαρίστηκε κυριολεκτικά στα βιαστικά (σε δέκα ημέρες). 

Λες και τίποτα δεν έχει αλλάξει απλώνουν χαζοχαρούμενους στίχους σε catchy μελωδίες και στον ίδιο punk-pop ήχο που διαπνέεται από ένα καλώς εννοούμενο ερασιτεχνισμό. 

Υπάρχουν και πάλι ορισμένες αξιόλογες στιγμές, όπως το I'm Mad, με τον πρώην μπασίστα των Guns 'N Roses, Duff McKagan, να συμμετέχει, το φορτωμένο σε κιθάρες Jupiter και το θορυβώδες Tiny Explosions, με wah-wah pedal και χαρούμενο ρεφρέν. 

Καλύτερο όλων είναι το τελευταίο ("Headin' Out"), μια γλυκόπικρη, μελαγχολική δημιουργία που μας ξαφνιάζει ευχάριστα αποδεικνύοντας ότι μπορούν να περάσουν και από την άλλη -moody- πλευρά με όχι άσχημα αποτελέσματα. Ίσως στο επόμενο αντιληφθούμε τι ήθελαν να μας πουν. Προς το παρόν, τα charts τους περιμένουν με ανοιχτές τις αγκάλες...

Δε συμφωνείς; Γράψε το δικό σου review!
Copyright (C) 1996-2000 - Avopolis. All Rights

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured