Volume 1; Άγριες διαθέσεις δηλαδή από τον κύριο Echoboy ή κατά κόσμο Richard Warren. Το ότι είναι προετοιμασμένος για να μας δώσει πολλά περισσότερα όπως αφήνει να εννοηθεί με τον τίτλο του δίσκου του, δεν δυσκολεύεται να το αποδείξει και κατά τη διάρκεια των 45 λεπτών της πρώτης του αυτής κυκλοφορίας. Άλλωστε μιλάμε για ένα 25χρονο νεαρό που σίγουρα θα πρέπει να τον προσέξουμε λίγο παραπάνω από τους δεκάδες συνομήλικους του βρετανούς που ξεπετάγονται διαρκώς με μια κιθάρα στα χέρια και απολαμβάνουν την αμέριστη φιλοξενία του αγγλικού τύπου.

Είναι όμως μόνο οι μελλοντικές υποσχέσεις που δίνουν αξία σε αυτόν εδώ το δίσκο; Ασφαλώς και όχι μια και το Volume 1 πληρεί όλες τις προδιαγραφές υστερώντας ίσως μόνο στη διάρκεια, μια και τα 8 κομμάτια του φαίνονται να μην είναι όσο θα θέλαμε χορταστικά. Αυτό ίσως να μην είναι και τόσο σημαντικό τελικά μια και τελικά ο Warren προλαβαίνει να περιπλανηθεί σε ουκ ολίγα μουσικά μονοπάτια, ξεκινώντας από την ψυχεδελική ποπ των πρώτων κυκλοφοριών της Creation, περνώντας από τις kraut rock ανησυχίες των Neu και καταλήγοντας στην πιο 'rock' αισθητική της σύγχρονης electronica των Death in Vegas.

Και μια και αναφερθήκαμε στους τελευταίους καλό θα ήταν να πούμε ότι ναι μεν μερικά κομμάτια όπως το Costantinople πλησιάζουν την αισθητική του Contino Sessions αλλά η μαεστρία του νεαρού Warren τον βοηθά να ξεφεύγει από την πεπατημένη.

Να που τελικά συμβαίνουν αρκετά ενδιαφέρονται πράγματα στην Γηραιά Αλβιόνα, ανεξαρτήτως αν τα μάτια των μουσικογράφων είναι στραμμένα αλλού. Εμ, και ο συμπαθέστατος Echoboy δεν δέχτηκε να ενταχθεί στο 'supergroup' των Oasis και να βλέπει το όνομα του να αναγράφεται καθημερινά στις ειδικές στήλες που έχουν επιμεληθεί πλέον όλα τα έντυπα για τα τερτίπια των αδερφών Gallagher...

n7.gif (441 bytes)

Δε συμφωνείς; Γράψε το δικό σου review!
Copyright (C) 1996-2000 - Avopolis. All Rights

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured