"Executive producer" της συλλογής η - έγκυος πλέον (ναι, ναι!) - Madonna, σε ένα album - νοητή συνέχεια του soundtrack για το Sliding Doors.

Εδώ, μας μαζεύει dance pop και ολίγον από world beat (που είναι και της μοδός) σε ένα "όμορφο πακέτο", "με απ'όλα" (τζατζίκι, κρεμμύδι και συναφή), αλλά όλως περιέργως μια πανταχού παρούσα William Orbit μυρωδιά (του γύρου), αφού ο τελευταίος δεν συμμετέχει!

Πέρα από το γνωστό σε όλους "American Pie", που κατά την προσωπική μου γνώμη ισοπέδωσε το κομμάτι για τις χορευτικές πίστες, μην έχοντας πιάσει τίποτα από το πνεύμα του, εδώ θα βρείτε ίσως την καλύτερη μπαλλάντα της Madonna τα τελευταία χρόνια, το "Time Stood Still", με πανέμορφη ακουστική κιθάρα αλλά και πλούσια ενορχήστρωση, το γνωστό και μη εξαιρετέο "Why Does My Heart Feel So Bad?" του Moby, που ήδη μάλλον το έχετε, τα υπέροχα φωνητικά της Beth Orton στο moody "Stars all Seem to Weep", θα βρείτε Orbit-ίζουσες προσπάθειες (Olive που ταλαιπωρούν το "I'm Not in Love" των 10cc και Metisse), αλλά και αυτό που θα ήθελε να είναι ο Lou Bega ("Bongo Bong", Manu Chao), αλλά και που του βγήκε αλλιώς, κάθε άλλο παρά τον χάλασε.

Και να μην ξεχάσω να παραλείψω και το "πόνημα" της δεσποινίδας Aguilera ("Don't Make Me Love You"), που στέκεται στο ύψος των προηγουμένων της αμερικανίδας τραγουδοποιού. Ομορφη είναι όμως η μουσικούλα του θέματος, από τον Gabriel Yared (υποψήφιος για Oscar στο "Talented Mr. Ripley"). Συμπερασματικά, το The Next Best Thing είναι από εκείνα τα μέτρια soundtracks που δεν μας κάνουν ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Από αυτά με τις ελάχιστες καλές στιγμές και τις πολλές αδιάφορες. Σίγουρα είναι από αυτά που θα ξεχάσουμε σύντομα.

n4.gif (463 bytes)

Δε συμφωνείς; Γράψε το δικό σου review!
Copyright (C) 1996-2000 - Avopolis. All Rights

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured