Μια διαφορετική όψη του χαρίζει ο Will Oldham στους φίλους του (χρησιμοποιώντας τη Bonnie «Prince» Billy περσόνα του) με αυτή τη ζωντανή ηχογράφηση, όπου χρησιμοποιεί μια πλήρη rock μπάντα, δίνοντας έτσι μια ανέλπιστη διάσταση σε τραγούδια γνωστά ήδη από προηγούμενες δουλειές του.

Είτε ως Palace, είτε ως Palace Brothers, είτε ως Bonnie «Prince» Billy ο Oldham έχει γράψει ορισμένα καταπληκτικά πράγματα, το να φτάσει όμως κανείς να τον χαρακτηρίσει και «Dylan της ψηφιακής εποχής», όπως έκανε πρόσφατα το Mojo, αποτελεί υπερβολή. Το δείχνει και το παρόν live, αφού δεν είναι όλα τα τραγούδια της προκοπής και δεν λείπουν οι στιγμές όπου καραδοκεί η υπνωτική μονοτονία και το άσκοπο αναμάσημα των ίδιων και των ίδιων (“Wolf Among Wolves”, "I Send My Love To You”).

Από την άλλη, δεν μπορείς κιόλας να μην αναγνωρίσεις ότι σε στιγμές όπως το έξοχο “Madeleine Mary”, το “Death To Everyone” ή το “A Sucker’s Evening”, ο Bonnie Prince Billy παρασέρνει τον ακροατή σε μια αποκαλυπτική μυσταγωγία. Σε μια εξηλεκτρισμένη κάθοδο στον Άδη των συναισθημάτων, η οποία μπορεί να ραγίσει καρδιές αν ακουστεί υπό τις κατάλληλες συνθήκες και με την κατάλληλη διάθεση.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured