Μόνος πλέον ο πρώην frontman των Savage Garden ελπίζει με την πρώτη του σόλο κυκλοφορία να αγκαλιάσει το χώρο του παγκόσμιου teen pop stardom.

Συνεργάζεται λοιπόν με τον παραγωγό της Mariah Carey -και όχι μόνο- Walter Afanasieff, αλλά και τον συνθέτη που έχει συνεργαστεί τόσο με τη Madonna, όσο και με την Dido, Rick Nowels.

To αποτέλεσμα είναι αναμενόμενο. Mainstream pop για τα charts αλά NSync, νερόβραστες μπαλλάντες, λίγο funk και πλούσια παραγωγή για να πιάσουμε και το απαιτητικό κοινό του George Michael, αλλά και 80s synth-pop (στο Crush).

Το που ήθελε να καταλήξει ο Darren Hayes, εκ πρώτης όψεως, δεν γίνεται φανερό. Με μια δεύτερη ματιά, μπορεί εύκολα κανείς να συμπεράνει ότι ανάλογες κυκλοφορίες δεν διαφέρουν σε φιλοσοφία από τις εγχώριες σουξεδοποπ παραγωγές. Αντί για λίγο από ζειμπέκικο, λίγο από dance, λίγο από R&B, μια μπαλλάντα και ένα τσιφτετέλι (κατά προτίμηση αιγυπτιακό), εδώ έχουμε λίγη από teen pop, μερικές γλυκανάλατες μπαλλάντες σε γενναίες δόσεις, 80s pop, αλλά και κιθάρες.

Το κακό είναι, με το 'Spin', ότι και για τον mainstream χώρο, τα standards είναι κάπου στη μέση...

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured