Remix album και για τις Destiny's Child - γνωστή συνταγή για αρπαχτή από τις δισκογραφικές, πλην, βεβαίως, κάποιων εξαιρέσεων.

Πάντως, ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι αυτή η κυκλοφορία απευθύνεται στους φανατικούς, ήδη πολλά κομμάτια θα πρέπει να βρίσκονται στη δισκοθήκη τους. Στα δύο τελευταία singles τους υπάρχουν, για παράδειγμα, έτσι κι αλλιώς, το super remix του Rockwilder με τη βοήθεια της Missy Elliot στο 'Bootylicious', μία από τις κορυφαίες στιγμές του album, αλλά και η version των Neptunes στο 'Emotions'.

Δεν είναι όμως όλα αδιάφορα. Ένας από τους καλούς λόγους για να αποκτήσετε το album είναι το εμπνευσμένο funky remix του Wyclef Jean στο 'Bug A Boo', αλλά και το σκοτεινό, χαμηλό, sexy 'Say My Name' από τον Timbaland. Xειρότερη στιγμή, το bonus-track, o προπομπός του επερχόμενου solo album της Michelle Williams, το μελιστάλακτο "Heard a Word"... Κακή αρχή...

Συμπερασματικά, είναι ουδέτερη η γεύση που αφήνει το This Is a Remix των Destiny's Child, ένα album - filler για το κενό ανάμεσα στα σόλο σχέδια τους και το τελευταίο τους album.

Μεγάλοι παραγωγοί του είδους, όπως οι Neptunes, Timbaland, Jermaine Dupri και Rockwilder προσθέτουν τη δική τους πινελιά, χαμηλώνουν τα beats ή τους δίνουν ένα house περίβλημα, σπάνια όμως αλλάζουν εντελώς το σκηνικό στα περισσότερα hits τους με λειτουργικά αποτελέσματα.

Μπορούμε λοιπόν να ζήσουμε και χωρίς αυτό...

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured