Γαλλική house με την γνωστή αγάπη για τη disco των 70s... Όχι με το ίδιο ειδικό βάρος και το νεωτερισμό των Daft Punk, αλλά με τον ίδιο σεβασμό στη μουσική.

Η αρχή έγινε με το πιο πολυπαιγμένο dance κομμάτι πέρσι, το πρώτο single "Lady (Hear Me Tonight)" με το δανεισμένο κομματάκι από το 'Soup For One' των Chic και η συνέχεια με το επίσης πανέμορφο "Chillin'". Την ίδια συνταγή ακολουθούν και στα disco/funky/house 'Music Takes You Back', 'On Fire' και 'Rollercoaster', όχι όμως με την ίδια σπιρτάδα και επιτυχία.

Κι εκεί που το duo χάνει έδαφος επαναλαμβανόμενο στα house κόλπα του (κι αρχίζουμε να δεχόμαστε 'fillers'), βρίσκει την ευκαιρία να το αλλάξει προς το πιο pop, με μια εξωτική χροιά: Έτσι έχουμε δύο όμορφα κομματάκια στο ίδιο στυλ, τα "What I Mean" και "Peace of Mind".

Το ομάδα των Yann Destagnol και Romain Tranchart προσπάθησε να ξεφύγει από τα στεγανά ενός mainstream disco house act. Κι επειδή το ξεχείλωμα των ορίων του είδους επ΄ουδενί δεν μοιάζει να βρίσκεται στις προθέσεις τους, οι Modjo έδειξαν μια στυλιστική διαλλακτικότητα που είχε στο τέλος ένα αποτέλεσμα κάτι παραπάνω από αξιοπρεπές, έστω και αν χρειάστηκε να δυσαρεστήσει κάποιους...

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured