Ένα live unplugged album για τον βετεράνο βρετανό τραγουδοποιό που, χωρίς να κρύβει καμία ιδιαίτερη έκπληξη, ακούγεται ευχάριστα, ιδιαίτερα όταν καταφεύγει στα παλιά...

Ίσως και η έκπληξη να είναι αυτή, καθώς ο soul/rock τραγουδιστής αφήνει τη νοοτροπία του "δεν γυρνάω στα παλιά", κοιτάζει σφαιρικά την (πλούσια) καριέρα του και χωρίς φόβο και πάθος γυρνά στον κατάλογο των Style Council και Jam. Ιδιαίτερα μια folk επανεκτέλεση του "Town Called Malice", αλλά και άλλων Jam classics όπως τα "English Rose" και "That's Entertainment", είναι στιγμές που δικαιολογούν 100% την αγορά του Days of Speed.

Μαζί με τους νοσταλγούς των "παλιών" και όσοι ψάχνουν το διαφορετικό θα βρουν μια καταπληκτική εκτέλεση ενός B-side από το 1994, του "The Loved", αλλά και οι fans της solo δουλειάς του θα βρουν τα ‘Brand New Start’, ‘Back In The Fire’ και το συγκινητικό ‘You Do Something To Me’.

Ηχογραφημένο στην ευρωπαϊκή του περιοδεία μέσα στο 2001, όπου και βγήκε στο κοινό με μόνη συνοδεία τη ζεστή ακουστική του κιθάρα και τη soulful φωνή του, το "Days of Speed" είναι μια αποτύπωση των όμορφων εμφανίσεων αυτών. Δεν μπορεί να πει κανείς πολλά για μια unplugged σύνοψη - δείγμα μιας πολύχρονης πορείας, πέρα από να την προτείνει ως ένα ακόμα όμορφο απόκτημα για τη δισκοθήκη, όχι μόνο των fans του, αλλά όλων.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured