Mάλλον θα πρέπει να πάρουμε απόφαση ότι το ντεμπούτο A New Stereophonic Sound Spectacular, του 1997, είναι αξεπέραστο, και δεν είναι η φυγή της Liesje Sadonius η αιτία, καθώς και η αντικαταστάτρια Geike Arnaert έχει εξίσου καταπληκτική φωνή. Το mood είναι πιο σκοτεινό απ'ότι στο Blue Wonder Power Milk του 98 και η παραγωγή είναι κυριολεκτικά έξοχη, αλλά αυτό που λείπει είναι το δυνατό υλικό στο σύνολό του. 

Όταν τα φώτα πέφτουν στις δραματικές, Portishead ερμηνείες και ατμόσφαιρες ("Mad About You", "Out of Sight") το αποτέλεσμα είναι έξοχο. 

Όταν περνούν το κατώφλι της synth-pop όμως ("Waves", "Pink Fluffy Dinosaurs") τα πράγματα δυσκολεύουν, ενώ η βουτιά στην κιθαριστική pop ("Jacky Cane") δεν είναι άσχημη, αλλά ούτε και ενθουσιάζει.

Η παρέα από το Βέλγιο, λοιπόν, επιστρέφει με ένα album γεμάτο style και με έντονη την 60s film noir ατμόσφαιρα, (που όμως, όπου υπάρχει, είναι και η μοναδική που δένει ένα μέτριο ως καλό), αλλά ασαφές ως προς τις προθέσεις του, σε γενικές γραμμές. Το style υπάρχει, αλλά αρκεί;

Δε συμφωνείς; Γράψε το δικό σου review!
Copyright (C) 1996-2000 - Avopolis. All Rights

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured