Πίσω από τον τίτλο 1.8.7 κρύβεται η νεοϋορκέζα DJ Jordana LaSesne και με το ''The Cities Collection'' θέλει να μας παρουσιάσει τις Αμερικάνικες μεγαλουπόλεις μέσα από ένα κοφτερό drum'n'bass σκηνικό.

Αλλά μην περιμένετε λόγω της γυναικείας της φύσης να απαλύνει τον γνώριμο σκληρό drum'n'bass ήχο της άλλης πλευράς του ατλαντικού, αντίθετα μάλιστα τον εξωθεί στα άκρα, σε γρήγορους και μανιώδεις jungle ρυθμούς. Ένας ήχος που σίγουρα θα ξενίσει όσους έχουν ταυτίσει το drum'n'bass με την οπτική του LTJ Bukem και δυστυχώς στερείται και τα στοιχεία εκείνα που θα του επέτρεπαν να κερδίσει ένα μεγαλύτερο κοινό.

Η δεσποινής LaSesne, στο ταξίδι αυτό στην άγρια δύση, χρησιμοποιεί εκτός από φρενήρη breakbeats, κινηματογραφικά samples, ολίγον από dark ατμόσφαιρες (όχι τόσο σκοτεινές όσο οι Source Direct ή ο Photek για παράδειγμα) έως και rapping στο ''Pittsburg''.

Τελικά όμως δεν καταφέρνει να συγκινήσει στο παραμικρό, και τα 60 λεπτά που διαρκεί ο δίσκος μάλλον κουραστικά μπορούν να χαρακτηριστούν. Ας ελπίσουμε οτι παράλληλα με την αλλαγή του ονόματος με το οποίο θα ηχογραφεί η LaSesne (από ''1.8.7'' σε απλώς ''Jordana')' θα επιτευχθεί και ανάλογη ηχητική διαφοροποίηση.

n4.gif (463 bytes)

Δε συμφωνείς; Γράψε το δικό σου review!
Copyright (C) 1996-2000 - Avopolis. All Rights

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured