Τρίτο album σε οκτώ χρόνια σεβαστής goth-blues ακτινοβολίας από το Ντένβερ. Μετά και τη φυγή τους από το μεγάλο label, οι 16 Horsepower κούρνιασαν στη μικρή φωλιά της Glitterhouse, για να μας δώσουν ένα πανέμορφο country-folk-blues album, πίσω στις ρίζες.

Αέρινο και σκοτεινό ταυτόχρονα με όλους αυτούς - τους γνωστούς - δαίμονες που συντρόφευαν το μικρό παιδί που ακολουθούσε τον παπού στην επικράτεια του Colorado αναζητώντας αμαρτωλούς που θα μπορούσαν να γίνουν άγιοι.

Η θεματολογία παράδεισου vs. κόλασης, οι φωνητικές, δαιμονισμένες γκριμάτσες του πρώιμου Cave, αλλά και όλη η αμερικανική παράδοση, έστω και στα σημερινά της παρακλάδια, από τον Bob Dylan ως τους Horseflies ενώνονται υπό την επίβλεψη του David Eugene Edwards και τη βοήθεια της αριστης παραγωγής.

Το νέο album των 16 Horsepower θα φέρει πίσω όσους δεν την "βρήκαν" με το προηγούμενο, μαζί με νέους, λάτρεις πάντα του είδους, της σκοτεινής, moody, alt.country μουσικής και του πηγαίου φωνητικού ταλέντου που λειτουργεί ως συναισθηματικός καταλύτης της ενορχήστρωσης. Χωρίς τεχνική αλλά με ψυχή και εκφραστικότητα όσο λίγοι τραγουδιστές στην εποχή μας. Μια ακόμα πανέμορφη country-rock κατάθεση...

n6.gif (547 bytes)

Δε συμφωνείς; Γράψε το δικό σου review!
Copyright (C) 1996-2000 - Avopolis. All Rights

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured