"Νέο" album, "διαφορετικοί", "νέοι" Rollins Band, αλλά... Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή... Πάνε δυο χρόνια από τότε που ο o Rollins χώρισε τους δρόμους του με τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας με τα οποία ήταν μαζί για πάνω από μία δεκαετία.

Απορροφημένος στην παραγωγή του album των Mother Superior από το Los Angeles (του αρεσε πολύ η μουσική και το παίξιμό τους), τους ζήτησε να αποτελέσουν τους συνοδούς τους στην κυκλοφορία αυτή των (?) Rollins Band. Και ο κιθαρίστας Jim Wilson, ο μπασίστας Marcus Blake και ο drummer Jason Mackenroth, απλά δέχθηκαν.

Προϊόν της συνεργασίας αυτής, αλλά και των guest κιθαριών από τον Scott Gorham των Thin Lizzy και τον Wayne Kramer των MC5, είναι το "Get Some Go Again". Eνα μινιμαλιστικό, ξερό rock 'n'roll album που μας γυρίζει στα κιθαριστικά riffs από τα 70s.

Ο post-punk θόρυβος, και το funk των Red Hot Chili Peppers, προστίθενται στο βασικό ορισμό του "καθαρόαιμου", ωμού rock, η μπάντα τζαμάρει ακόμα και για 14 λεπτά στο ("L.A. Money Train") πάνω σε funky ρυθμούς, δίνει κυριολεκτικά όλη της την ψυχή, οι Stooges και οι MC5 παίρνουν βαθιά ανάσα, κι εμείς το απολαμβάνουμε. Δεν είναι και άσχημο, αλλά να μην υπερβάλλουμε.

n6.gif (547 bytes)

Δε συμφωνείς; Γράψε το δικό σου review!
Copyright (C) 1996-2000 - Avopolis. All Rights

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured