Ιδιαίτερες περιπτώσεις αυτοί οι Δανοί οι Nekromantix. Χρόνια στην Ευρωπαϊκή σκηνή, πάνω από 10, έχοντας σημειώσει μία κάποια επιτυχία στην πατρίδα τους και ακόμα περισσότερο στην Γερμανία έχοντας συμμετάσχει και σε μεγάλα festivals, ενώ μόλις εδώ και δύο έτη καταφέρνουν να κυκλοφορήσουν τις δισκογραφικές τους δουλειές στην Αμερική. Τι παίζουν; Ένα είδος horror psychobilly, και ελπίζω να μπήκατε στο νόημα.

Αστείο όνομα σίγουρα, αστείος και ο τίτλος του album, αστείοι και οι τίτλοι των 13 τραγουδιών, “Nice Day For A Resurrection”, “Who Killed The Cheerleader”, “Murder For Breakfast”, “Rubbermonks & Leathernuns” μερικοί εξ’αυτών, αστείες και οι φωτογραφίες του artwork με ένα όρθιο μπάσο σε σχήμα νεκροφόρας να τραβάει τα βλέμματα, οπότε είναι αδύνατο να τους πάρει κανείς στα σοβαρά.

Μόνο ως παρωδία λοιπόν θα μπορούσαμε να το εκλάβουμε το όλο δισκάκι, αλλά και εκεί αποτυγχάνει. Ανέμπνευστο, και κουραστικό μετά την δεύτερη - τρίτη ακρόαση, ίσως και θα έπρεπε οι κύριοι Kim Nekroman, Peter και Kristian Sandorff, να πάρουν ακόμα λιγότερo σοβαρά τους εαυτούς τους για να μπορέσουμε να συγκινηθούμε όσο θα ήθελαν από το μουσικό υβρίδιο που παρουσιάζουν.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured