Όταν βρίσκεσαι στην ηλικία των 23 ετών κι έχεις εννιά χρόνια καριέρας (τέσσερα μάλιστα έτη να έχουν περάσει από το προηγούμενο πολυπλατινένιο album, 'Never Say Never'!) το άγχος για το κάτι παραπάνω υπάρχει για να σε κάνει να επιδιώκεις κάτι, είτε ακόμα μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό, είτε κάτι διαφορετικό, εναλλακτικό.

Η Brandy ακολουθεί την πρώτη οδό, έχοντας στο πλάι της τον top παραγωγό Rodney Jerkins (αυτόν που έγραψε και το The Boy is Mine) να βάζει τα δυνατά του. Παρά τα νέα, electro-funko-φουτουριστικά στοιχεία του single 'What About Us?', η παραγωγή είναι φιλόδοξη, αλλά όχι και τόσο εμπνευσμένη και high-tech όσο περιμέναμε από το τραγούδι - κράχτη.

Λίγο όμως ενοχλεί, εδώ, καθώς το δίδυμο Jerkins - Brandy δείχνει να αποδίδει τα μέγιστα (πάντα λαμβάνοντας υπόψη και τα όρια του είδους), είτε σε αλά Mary J. Blige κομμάτια, είτε σε μπαλλάντες που επιδεικνύουν το φωνητικό της ταλέντο. Η Brandy, βέβαια, δεν είναι Whitney Houston, πολύ θα ήθελε όμως η καριέρα της, ως ενήλικας, πλέον, να την ακολουθήσει. Όσο για τον παραγωγό, φαίνεται ότι παίρνει μια γερή ανάσα μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες να αναστήσει την καριέρα του Michael Jackson και των Spice Girls.

Δύο είναι λοιπόν οι κατηγορίες των τραγουδιών του Full Moon. R&B / Hip-hop κομμάτια για χορό και γλυκανάλατες μπαλλάντες, ό,τι πρέπει για τα charts. Μπαλλάντες που όλο και κάτι μας θυμίζουν. Φαίνεται λοιπόν ότι και με αυτό το album θα απολαύσει την εμπορική επιτυχία (ακόμα και με την όμορφη διασκευή - ντουέτο με τον αδερφό της Ray J που κάνει στο "I'd Die Without You" των PM Dawn), μια και ο δίσκος είναι γεμάτος από πιθανά singles, από αυτά που σαρώνουν τα charts.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured