Είναι μερικές μπάντες που εκ πεποιθήσεως αρκούνται στο δοκιμασμένο, στο μέτριο, στο ικανοποιητικό, σ' αυτό που θα διατηρήσει το status τους. Το δοκιμασμένο και το συντηρητικό, όμως, όπως πολλάκις η μουσική έχει αποδείξει, είναι από μόνα τους αρκετά για σε ρίξουν ακόμα πιο χαμηλά, μέχρι να αντιληφθείς τη ρευστότητα της μουσικής βιομηχανίας, ακόμα και στο mainstream χώρο.

Το κουαρτέτο από την California ανήκει -με το σπαθί του- στην ανωτέρω αδιάφορη κατηγορία... Μια τυπική αμερικάνικη ροκ μπάντα, με τις τυπικές ροκ επιρροές, τα τυπικά ψιλο-catchy tunes με τα ανάλογα ρεφρενάκια -την ισορροπία ανάμεσα στις ποπ αρμονίες και το hard rock της άλλης πλευράς του Ατλαντικού.

Το κεφάτο punk του "My Own Worst Enemy" μάλλον δεν πρόκειται να το επαναλάβουν. Στο follow-up στο ντεμπούτο τους σε μεγάλη εταιρία, "A Place in the Sun" του 99, τα πράγματα είναι καθόλα προβλέψιμα... Κι αν στο "Sunny Weather", οι Beach Boys μας έρχονται στο μυαλό και κάπως διαφεύγουμε, δεν αποφεύγουν κομμάτια τύπου "Addicted", που ακούγονται σαν κακόγουστους Metallica ή tracks που κινούνται στο τρίπτυχο Smash Mouth, Offspring και Stone Temple Pilots... Στις χειρότερές τους στιγμές, φυσικά...

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured