Με οργισμένα αλλά και χιουμοριστικά εφηβικά party anthems τους γνωρίσαμε και πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι κάπως έτσι θα πορευτούν μέχρι να βαρεθουν(-με). 

Ο κιθαρίστας και τραγουδιστής Dexter Holland τραγουδά διπλώνοντας το λαρύγγι στα δύο από το σφίξιμο, η μουσική τους είναι τόσο απλή όσο τη γνωρίσαμε, το τρίο κιθάρα-μπάσο-drums να κάνει περίπου τα ίδια και η παραγωγή του Brendan O'Brien μοιάζει να εξερευνεί ελάχιστα (περισσότερα βέβαια από προηγούμενες κυκλοφορίες τους). 

Οι punkers από τη Southern California, μπορεί αυτή τη φορά να πρόσεξαν περισσότερο από ποτέ τις συνθέσεις τους, εμπλουτίζοντάς τις με άφθονα hooks, όμως σε ελάχιστες στιγμές δείχνουν ότι δεν επαναλαμβάνονται, κι οτι δεν απευθύνονται τέλος πάντων μόνο στους die-hard fans. Οι τελευταίοι ίσως και να την καταβρούν, καθώς αυτή τη φορά μπορεί να μην υπάρχει το μεγάλο hit, όμως ως σύνολο μοιάζει πιο ολοκληρωμένο από ποτέ. 

Αν λοιπόν και μόνο το άκουσμα της νέας κυκλοφορίας των Offspring σας έκανε κάτι, τότε μάλλον δεν θα απογοητευτείτε. Αν, όμως, μία ακόμα επανάληψη της φόρμουλας σας μοιάζει κουραστική, τότε θα βρείτε το Conspiracy of One βαρετά "τυπικό"...

Δε συμφωνείς; Γράψε το δικό σου review!
Copyright (C) 1996-2000 - Avopolis. All Rights

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured