Καλώς τα παιδιά! Τέσσερις Καλιφορνέζοι twenty-something, με τα tattoos και τα σκουλαρικάκια τους (όπως ανέμελα ποζάρουν στο εσώφυλλο του cd) παράτησαν για λίγο τα skate τους και αποφάσισαν να γίνουν stars. Για να πούμε την αλήθεια, η εταιρία τους το αποφάσισε που τους πρόσφερε συμβόλαιο πριν καν παίξουν μια συναυλία και μαζί με αυτό όλες τις ανέσεις, όπως τον Michael Patterson στην παραγωγή (Notorious B.I.G., Lil' Kim) αλλά και μερικούς guests όπως τον Angelo Moore των Fishbone και τον Eric Avery, μπασίστα των πάλαι ποτέ Janes Addiction. 

Τι μουσική παίζουν; Μη μου πείτε ότι δεν το φανταστήκατε ήδη! Groovy hip hop με λίγες κιθάρες να κρατούν τον ρυθμό και λίγο ska για να φτιάξουμε και την διάθεση. Με λίγα λόγια εξασφαλισμένο airplay για τους καλιφορνέζικους ραδιοσταθμούς, άντε και για το αμερικάνικο Mtv -διόλου άσχημα δηλαδή για ένα group που βρίσκεται μόλις στο ντεμπούτο του. 

Οι στίχοι τους αναφέρονται σε πολλά και διάφορα νεανικά προβλήματα, όπως τα χαλασμένα vending machines στο Rage against the coke machine. Συμπεριλαμβάνουν βέβαια και μερικές εκατοντάδες φορές την λέξη fuck ώστε να αποκτήσουν και το απαραίτητο parental advisory αυτοκόλλητο στο cd τους και να δέσει το γλυκό.

Μα δεν έχει τίποτα το καλό αυτός ο δίσκος τελικά; Ε, έχει μερικά ευχάριστα τραγουδάκια (όπως το reggae Undercover Freak) με χαρούμενη ποπ διάθεση που έτσι και τα ακούσεις στο ράδιο τη στιγμή που είσαι στην παραλία θα σου φτιάξουν τη διάθεση για ένα καλό μακροβούτι, αλλά γαμώτο το καλοκαίρι έχει πλέον περάσει ανεπιστρεπτί!

Αυτά λοιπόν και όπως μας λένε και οι OPM: "If I die before I wake, at least in Heaven I can skate."

Δε συμφωνείς; Γράψε το δικό σου review!
Copyright (C) 1996-2000 - Avopolis. All Rights

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured