Κάθε άνθρωπος έχει μια ιδιαίτερη εικόνα όταν αναφέρεται στη λέξη καλοκαίρι. Εικόνα που έχει να κάνει με ευχάριστες ή δυσάρεστες, πρόσφατες ή παλαιότερες αναμνήσεις, μέρη και έρωτες. Εικόνα που αλλάζει φυσικά με το χρόνο. Μια παιδική έκθεση για το καλοκαίρι θα περιελάμβανε ηλιόλουστα απογεύματα, τη γέννηση της αγάπης και του έρωτα, τα τζιτζίκια που κάνουν τζι-τζι, χαμόγελα ζωγραφισμένα στα πρόσωπα και τεμπέλικα κορμιά ξεχασμένα στις παραλίες. 

Για κάποια μεγαλύτερα παιδιά η καλοκαιρινή περίοδος μπορεί να συνδέεται ακόμα και με σκληρή δουλειά κάτω από μεγάλη θερμοκρασία, (όχι και τόσο ευχάριστες) περιπέτειες στην προσπάθεια να απολαύσεις τις διακοπές σου, ενώ ουκ ολίγοι χώρισαν και πικράθηκαν την ίδια περίοδο.

Η k.d. lang, από την πλευρά της, τα βλέπει όλα με ένα υπερβολικό ίσως ποιητικό οπτιμισμό, κι αυτό δεν είναι άσχημο, εφόσον το concept του album είναι δεδηλωμένο. 

To Invincible Summer είναι ένας ύμνος στην εποχή αυτή. Μέσα από ήχους που ντύνονται πλούσια με έγχορδα αλλά και ψήγματα σύγχρονου επεμβατικού ήχου, το Invincible Summer αποτέλεσε μια ευχάριστη καλοκαιρινή συντροφιά για ήπιων τόνων στιγμές. 

Ηχητικά θα λέγαμε ότι απομακρύνεται σημαντικά από τις country επιρροές. Φέρνει μάλλον αρκετά στον ήχο του Bacharach, ενώ σε κάποιες στιγμές ενσωματώνει και disco στοιχεία (στο "It's Happening With You"), με όχι και τόσο επιτυχημένα αποτελέσματα. 

Ένας πλούσιος, καλοκαιρινός και easy listening ήχος με κάποιες ενδιαφέρουσες αρμονίες. Σημειώστε επίσης ότι την παραγωγή έβαλε το χεράκι του και ο Damian LeGassick που έχει δουλέψει με τη Madonna και τον William Orbit. 

Δε συμφωνείς; Γράψε το δικό σου review!
Copyright (C) 1996-2000 - Avopolis. All Rights

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured