Τελικά απ'ότι φαίνεται το Avopolis υπέκυψε στις πιέσεις των μεγάλων εταιριών, αρχίζοντας από συλλογές ανωνύμων εταιριών και ποιος ξέρει που μπορεί να καταλήξει, ξεπουλώντας φυσικά τον πιστό κοινό του για ολίγα εκατομμύρια.

Αρχή από τα τσιμέντα της TITAN A.E. προς τιμήν των οποίων τραγουδούν γνωστοί αστέρες του διεθνούς πενταγράμμου, όπως οι Texas, οι Lit, ακόμα και οι Jamiroquai.

Στο soundtrack προς τιμήν του ενδιαφέροντος αυτού -σκληρού ως μπετόν- ντοκιμαντέρ, στο οποίο περιηγούμεθα στα εργοστάσια της εταιρίας (παρεμβάλλονται και δηλώσεις επενδυτών, οικονομικών διευθυντών, στελεχών και απλών υπαλλήλων), οι μπάντες συνεισφέρουν με νέα κομμάτια προσπαθώντας να κατασκευάσουν κάτι στέρεο και συμπαγές, όπως τα κτίσματα από τα προϊόντα της εταιρίας. Δυστυχώς, όμως, αν και η εταιρία τα πάει καλά στα τσιμέντα, χωλαίνει στη συλλογή κομματιών.

Ο αχταρμάς από διαφορετικά είδη (από disco-funk ως 80s ψευτο-ροκ-μπαλλάντες) και η αδιαφορία της πλειοψηφίας εδώ να δώσει κατι άξιο αναφοράς, είναι στοιχεία εμφανή κατά τη διάρκεια της ακρόασης ολόκληρου του album.

Aπό την υπνηλία μας σώζουν κάπως οι Splashdown με ένα ευφάνταστο κομματάκι με όμορφο ρυθμό και ανατολικά στοιχεία στο "Karma Slave". Αλίμονο όμως αν ένα κομμάτι αρκεί για να δικαιολογήσει την κυκλοφορία ενός soundtrack.

H ταινία -πληροφοριακά, και για να κόψουμε την πλάκα- κινείται σε Armageddon πρότυπα. Για όσους ενδιαφέρονται βέβαια. Για τους μουσικόφιλους, το soundtrack του Titan A.E. ανήκει στην κατηγορία του σωρού των ανάλογων κυκλοφοριών χωρίς λόγο ύπαρξης.

Δε συμφωνείς; Γράψε το δικό σου review!
Copyright (C) 1996-2000 - Avopolis. All Rights

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured