Στα χνάρια του Tragic Kingdom, η επιστροφή των No Doubt, θα μας χωρίσει στα δύο.

Σ' αυτούς που θα βαρεθούν αφόρητα, και σ'αυτούς που θα κολλήσουν στο πολυσυλλεκτικό υβρίδιό τους που έχει ως σημείο αναφοράς την κιθαριστική pop των 80s.

Αν λοιπόν οι Bangles σας λένε ακόμα κάτι, οι ευχάριστες new wave και ska εξάρσεις σας φτιάχνουν τη διάθεση, και οι πιασάρικες πληκτρομελωδίες με χιλιοπαιγμένα ριφάκια σας κάθονται όμορφα, τότε όπως την καταβρήκατε (έστω και για μικρό χρονικό διάστημα) με το Tragic Kingdom, θα περάσετε καλά και με το Saturn Of Return. Ισως να σας στεναχωρήσει η κυριαρχία του downtempo, και η παρουσία κάποιων -απλά- γεμισμάτων, αλλά σίγουρα δεν θα τα χαλάσετε εκεί.

Αν πάλι θεωρείτε την ενασχόλησή τους με το είδος αυτό της power pop και όσα αναφέρθηκαν στείρα και απλά επαναλαμβανόμενη, απλά και μόνο για να χαιδεύει το αυτί με γνώριμους ήχους και μελωδίες, αν η φωνή της Stefani σας φαίνεται ενοχλητική, σε σημείο να θεωρείτε την κοντινή Cindi Lauper κλάσεις ανώτερη, και αν ένας κούκος (το "Simple Kind of Life" με τις country καταβολές) δεν σας φέρνει την άνοιξη, τότε θα βρείτε το Saturn Of Return απλά ανέμπνευστο.

Άραγε τι θα γίνουν οι No Doubt όταν θα μεγαλώσουν, και τι η Stefani, που ακόμα καλά καλά δεν έχει αποφασίσει ποιο από τα δύο καλοστημένα στυλάκια της πάει -αυτό της αθώας κοπελίτσας ή της σοφιστικέ γυναίκας; Δεν έχουμε καιρό για τέτοια βασανιστικά ερωτήματα, αγαπητοί αναγνώστες, οπότε ας προσπεράσουμε, αναμένοντας μια ουσιαστική κατάθεση, και ας αφήσουμε τους ακροατές του Kiss Fm να ανακαλύψουν όλα τα ανωτέρω είδη μέσω των No Doubt.

n5.gif (497 bytes)

Δε συμφωνείς; Γράψε το δικό σου review!
Copyright (C) 1996-2000 - Avopolis. All Rights

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured