Kάπου μεταξύ των δύο πρώτων επιτυχημένων albums, κάθε μπάντα διακατέχεται από το φόβο του λεγόμενου "τρίτου album". Μια εγγυημένη λύση είναι τα b-sides albums. Δεν πρόκειται να κριθούν αυστηρά ότι από κριτικούς, ούτε από κοινό, πόσο μάλλον από τους fans. Οι Fun Lovin Criminals λοιπόν ακολουθούν τον ίδιο δρόμο.

Με μόλις δύο album στη συλλογή τους, μας φιλοδωρούν με ένα δίσκο που περιλαμβάνει b-sides (μεταξύ των οποίων επτά διασκευές), "σπάνια" και τρία νέα κομμάτια. Κυρίως όμως από τo Mimosa ξεχωρίζουν οι chilled εκτελέσεις γνωστών κομματιών όπως το "Scooby Snacks" ή το "Bombing the L" στο γνωστό ύφος των χαμηλών στιγμών των FLC. Ομορφες διασκευές σαν αυτή στο "I'm not in Love" των 10CC, την bossa nova έκδοση του "We have all the time in the world", ή το όμορφο funk του "Couldn't Get It Right" των Climax Blues Band.

Κάτι μεταξύ Barry White και Greg Dulli στο γκαγκστερικό τους, οι Fun Lovin Criminals αυτή τη φορά δεν μας επιφυλάσσουν εκπλήξεις, αλλά όχι ότι δεν ακούγονται ευχάριστα. Ενα σχετικά όμορφο συμπλήρωμα στα δύο πολύ καλά τους albums.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured