Ο Warren G προσθέτει ακόμα ένα κεφάλαιο στο Gνωστό βιβλίο μετά από τρία χρόνια απουσίας. Μπορεί να έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που oι G-funk συνθέσεις του ενσάρκωναν το West Coast rap (στις αρχές τις δεκαετίας που διανύουμε) και το τοπίο να έχει αλλάξει για τα καλά, αλλά η ικανότητά του να πλάθει γλυκές μελωδίες και να τις ντύνει κυρίως με hardcore φωνητικά είναι ακόμη παρούσα.

Μανούλα είναι ο Warren G στο να δημιουργεί μελωδικά grooves γεμάτα μπάσο, funk backgrounds για να απλώσουν τις ρύμες τους οι εκάστοτε guest rappers.

Και είναι ουκ ολίγοι. Ο Warren G ξαναβρίσκεται με πολλούς από τους δικούς του (Snoop Dogg, Nate Dogg, Kurupt, Daz Dillinger) αλλά και με τους Jermaine Dupri, Eve, Drag-On, Slick Rick, Memphis Bleek, Crucial Conflict και Mack 10. Και αντί να έχουμε να κάνουμε με ένα album μπουρδέλο, μένουμε άναυδοι με τη συνεκτικότητα του. Ο Warren G είναι πολύ καλός παραγωγός (κάτι που εξηγεί το τέλειο - συνεκτικότατο - αποτέλεσμα) και μέτριος rapper, χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο (κάτι που δικαιολογεί την παρουσία τόσων guests).

Πρόκειται λοιπόν για ένα ALBUM, το οποίο όμως περιέχει και ουκ ολίγα hits. Το title track πιθανώς να το ξέρετε ήδη - την τύχη του μάλλον θα ακολουθήσουν και τα "Dollars and Sense" και "Game Don't Wait".

Hit ίσως να μη γίνει το συγκινητικό "My Momma (Ola Mae)", ένα tribute στη μακαρίτισα μητέρα του, αλλά αυτό δεν του στερεί τον τίτλο του κορυφαίου στο νέο του album.

Συμπερασματικά, στο "I Want It All" θα βρείτε τις γνωστές γλυκές μελωδίες, θα διαπιστώσετε ακόμα μια φορά την αγάπη που τρέφει ο Warren G για τα late 70s και τα early 80s, και θα πετύχετε μερικά από τα πιο όμορφα - έστω και πιασάρικα - κομμάτια που έχετε ακούσει τον τελευταίο καιρό.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured