Επιστροφή για τον Paul Mc Cartney στις παλιές του αγάπες: το αμερικανικό R&B και το παλιό rock and roll, με νέες εκτελέσεις παλιών αγαπημένων κομματιών του από τον Elvis, τον Carl Perkins, τον Chuck Berry, τον Gene Vincent και άλλους. Μια συλλογή 15 κομματιών που ηχογραφήθηκε στα Abbey Road studios σε μία μόνο βδομάδα!

Δεν είναι όμως η ίδια η επιλογή των τραγουδιών αυτή που παρουσιάζει ενδιαφέρον, όσο η καταπληκτική ερμηνεία τους από τον Paul. Αγνώριστος, σαν έφηβος, με ενέργεια και ζωντάνια που θυμίζουν τους πρώιμους Beatles, η όλη ερμηνεία του McCartney είναι μια έκπληξη. Προσέξτε τη φωνή που βγαίνει στο "Honey Hush". Εκτός βέβαια από τα όμορφα tunes από τα 50s και τα early 60s θα βρείτε και τρία νέα κομμάτια του Paul στο στυλ της εποχής, με κορυφαίο το "What It Is", στο οποίο μία λέξη ταιριάζει: Ξεφάντωμα!

Με μια all-star μπάντα από πίσω, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τον David Gilmour των Pink Floyd στην κιθάρα, και τον Ian Paice των Deep Purple στα drums, ο Paul αναλαμβάνει να ερμηνεύσει με μοναδική ζωντάνια golden oldies σαν τα "All Shook Up" και "Lonesome Town".

Κομμάτια σαν το πανέμορφο country & western track του Carl Perkins "Movie Magg", και το "No Other Baby" από το βρετανικό skiffle group The Vipers, με σπαρακτικούς στίχους που θα έχουν πολλά να θυμίσουν στον Paul, ο οποίος ως γνωστόν έχασε πρόσφατα τη γυναίκα του, Linda.

Η πλειοψηφία βέβαια των επιλογών του ουδεμία σχέση έχει με τον προσωπικό του πόνο, όπως ίσως θα περίμενε κανείς. It's just rock 'n' roll! Απλό, απότομο και νοσταλγικό, αν και κουβαλάει πάνω του και το σύγχρονο κιθαριστικό ήχο των 90s. Welcome back Paul!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured