Δεν είναι η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που βλέπουμε το ίδιο έργο. 18χρονες γλυκιές κουκλάρες με το εφηβικό στυλάκι και τα σεξουαλικά ψιλουπονοούμενα να κατακτούν τα charts και τις καρδιές των 13χρονων.

Από τη Debbie Gibson (χωρίς τα σεξουαλικά που λέγαμε) ως τη Britney Spears φαίνεται ότι η φόρμουλα έχει βρεθεί και απλά ανανεώνονται τα πρόσωπα - που δεν είναι και δύσκολο να βρεθούν.

Η 18χρονη Χριστίνα, που λέτε, ήδη μετράει ένα νο.1 στο charts της Αμερικής με το "Genie In A Bottle" ("I'm a genie in a bottle, you gotta rub me the right way, If you want to be with me, I can make your wish come true, I gotta like what you do" - τα υπονοούμενα...), ενώ το ντεμπούτο της είναι γεμάτο με ανάλογα - υποψήφια hits (σειρά έχει το πιασάρικο uptempo "When You Put Your Hands On Me";) γραμμένα κατά παραγγελία από τους hitmakers των 'N Sync, Boyzone, Monica & Brandy.

Και κάπου εκεί κινείται φυσικά και οι δεσποινίς Aguilera: Βαρετή και χιλιοακουσμένη pop με R&B επίστρωση και με έμφαση στις αδιάφορες μπαλάντες.

Aν είναι κάτι που πρέπει να συγκρατήσει κανείς από το δισκογραφικό της ντεμπούτο είναι οι φωνητικές της ικανότητες. Εξαιρετικά ώριμη φωνή για την ηλικία της, ζεστή, δυνατή όταν χρειάζεται, δείχνει ότι τουλάχιστον δεν βρέθηκε τυχαία στο χώρο.

Και ούτε άδικα συγκρίνεται μ'αυτή της Whitney ή της Mariah Carey. Ακόμα και το παλιό hitάκι της "Reflection" που ηχογράφησε για το Mulan της Disney σε ηλικία 15 χρονών σε καμία περίπτωση δεν προδίδει την ηλικία της.

Δυστυχώς όμως ούτε όμως οι φωνητικές επιδόσεις της Christina, ούτε και η καλή παραγωγή γλιτώνουν τα χασμουρητά, οπότε καταλήγουμε στο...

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured