Ντεμπούτο album για την sexy film star Jennifer Lopez, η οποία "στρατολόγησε" κάμποσους εμπορικούς "βοηθούς" για τα πρώτα της βήματα.

Από τον Puff Daddy και τον Rodney Jerkins ως τον Emilio Estefan και τον Marc Anthony, η Jennifer δείχνει να επιλέγει ονόματα που μπορούν να της δώσουν αρκετά credits σ' αυτούς που ενδιαφέρονται για τα charts.

Και το συγκεκριμένο album έχει ουκ ολίγα πιθανά hits, σαν το πρώτο single "If You Had My Love", το club-άτο "Waiting for Tonight", τα "Too Late" και "Could This Be Love" (που είναι κομμένο και ραμμένο για την Gloria Estefan) με τη flamenco ακουστική κιθάρα κ.α.

Η Jennifer λοιπόν έχει στα χέρια της μερικά δυνατά εμπορικά χαρτιά και μια λατινική κληρονομιά (στα κρουστά, τους ρυθμούς, τις κιθάρες, τις εκφράσεις) που είναι και της μόδας τώρα, η οποία περνάει ανάμεσα σε R&B αλά-TLC μπαλάντες ή μέτρια dance pop κομμάτια.

Απορεί βέβαια κανείς τι βρίσκουν μερικοί άνθρωποι σε τέτοια τραγουδάκια, τα οποία μάλιστα ερμηνεύει μια κοπελίτσα που διαθέτει ανεπαρκείς φωνητικές δυνατότητες.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured