Τέσσερα χρόνια απουσίας, και μετά την τελευταία πολυπλατινένια κυκλοφορία τους, αυτό πρέπει να είναι το πρώτο τους album για την Arista. Οχι ότι παίζει ιδιαίτερο ρόλο. Οι Naughty By Nature γύρισαν τον κόσμο με την ταμπέλα των -σχετικώς- διεθνών stars, αλλά εξακολουθουν να ζουν εκεί που μεγάλωσαν και παραμένουν πιστοί στις New Jersey ρίζες τους. Πάμε όμως στην ουσία του album...

Το album λοιπόν περιλαμβάνει καταρχήν, πιθανά summer anthems ("Holiday", "Ring the Alarm," "On the Run" - πρόκειται ουσιαστικά για το "Mi Uzi Weighs A Ton" των Public Enemy - και "We Could Do It" οι βασικοί υποψήφιοι).

RunDMCίζουσες στιγμές (το "Radio" του LL Cool J), κλασικά party vibes ("Jamboree") και R&B διαλείμματα ("Blu Balls"), συμπληρώνουν τη σχετικά συνεκτική αρμάδα του δίσκου.

Στο "Live Or Die", είναι έκδηλη η νότια γεύση των Master P, Silkk the Shocker και Mystikal (No Limit, αν σας λέει κάτι) που ανήκουν στους guests (το σχετικό ρόστερ συμπληρώνεται με τους Big Punisher, Zhane, Phiness & Rustic Overtones). Aλλά είτε υπήρχαν λιγότεροι, είτε περισσότεροι στην ομάδα των guests, έχω την εντύπωση ότι πάλι περίπου το ίδιο έργο θα βλέπαμε.

Συνολικά πάντως υπάρχει - κι εδώ - μια φιλική στο αυτί άποψη. Από τους Treach, Vinnie και Kay Gee τουλάχιστον, ξέρουμε τι μπορούμε να περιμένουμε, καθώς όλα γίνονται σχεδόν με τον ίδιο τρόπο, όπως και στις αρχές των 90s. Tο μινιμαλιστικό στυλ - σήμα κατατεθέν τους, δεν θα μπορούσε να αλλάξει, ούτε και η ορθόδοξη άποψή τους περί street beats, ούτε και οι pop ευαισθησίες τους...

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured