To γνωστό moody folk-rock παράγει η παρέα από το San Fransisco στην πέμπτη της δισκογραφική δουλειά. Ήχος που είναι πια ιδιαίτερα αγαπητός και από το αμερικάνικο adult-radio.

Κατά βάθος δηλαδή μια σειρά από mid-tempo rockers με αγάπη για την παράδοση των Van Morrisson, Byrds, Bob Dylan που όμως δεν έχει το απαραίτητο βάρος για να διαφύγει της easy-listening κατηγορίας.

Αποτύπωμα νεωτερισμού δεν δείχνει να αφήνει ούτε η μπάντα, ούτε ο Steve Lillywhite (U2, The La's, Rolling Stones, The Pogues, XTC κ.α.) ως κύριος παραγωγός.

Λίγα πράγματα άξια αναφοράς συμβαίνουν στο Hard Candy. Ένα εξ αυτών είναι η παρουσία του Ryan Adams που ανταποδίδει τη συμμετοχή του Adam Duritz στο 'Gold', γράφοντας και συνερμηνεύοντας το καλό 'Butterfly in Reverse', ενώ μαζί με το καλοκαιρινό πρώτο single 'American Girls' με τα δεύτερα φωνητικά της Sheryl Crow, διακρίνονται και τα 'Black & Blue', 'Why Should You Come When I Call' και 'Miami'.

Δεν είναι δηλαδή και του ...'πεταματού' το soft rock τους, απλά αφόρητα average... Μπορούμε να ζήσουμε εύκολα και χωρίς αυτό...

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured