Ενα χρόνο και κάτι μήνες μετά το πολύ ενδιαφέρον ντεμπούτο του, ο mr. Slim Shady επανέρχεται με σαφώς ίδιες διαθέσεις αλλά με άλλα πλέον δεδομένα. Η ιδέα του hip-hop comic εξακολουθεί να υπάρχει, το μαύρο χιούμορ του γεμίζει τα μινιμαλιστικά, funky ταπέτα του μέντορα Dr. Dre που έχει αναλάβει και πάλι την παραγωγή, αυτή τη φορά όμως χρησιμοποιεί το στάτους στη μουσική βιομηχανία για να στραφεί με περισσότερη σιγουριά εναντίον γνωστών stars της μουσικής show biz αλλά και εναντίον των κακοπροαίρετων κριτών του -είτε παίρνει απολογητικό ύφος, είτε τους χτυπάει κατευθείαν στη μάπα.

Κι έτσι αυτή η καρτουνίστικη κωμωδία του λευκού rapper εκ του Detroit έχει οπωσδήποτε και πάλι ενδιαφέρον, εφόσον βέβαια μπολιάζεται με όλη τη γνωστή θεματολογία περί φονιάδων, bitches, με την προσθήκη της μάνας του πλέον (μετά τη γνωστή ιστορία της μήνυσής του από εκείνη) και των παθιασμένων fans.

Έχει ομολογουμένως ετοιμάσει μερικές ξεκαρδιστικές ατάκες, ιδίως όταν αναφέρεται στα boy bands ("New Kids on the Block sucked a lot of dick / Boy-girl groups make me sick / And I can't wait until I catch all you faggots in public") και όλο το teen-pop σόι των Christina Aguilera, Britney Spears, 'N Sync και δε συμμαζεύεται. Σε κάποια φάση μάλιστα λέει στον Puff Daddy για το πόσο θα ήθελε να κάνει sex με τη Jennifer Lopez χωρίς προφυλακτικό. Χαίρεται μάλιστα να προκαλεί τους 50ρηδες κριτικούς που σοκάρονται, χωρίς όμως να αποφεύγει τις απολογίες δίνοντας περισσότερο την εικόνα των τρωτού, σε σχέση με το ντεμπούτο.

Όμως εκείνο δεν ήταν παρά μια δοκιμή του alter-ego του, είναι σειρά για τον ίδιο να πάρει τη δόξα και να δείξει ότι ελάχιστες ήταν οι διαφορές του καρτούν από τον ελαφρώς πιο τρωτό κύριο Mathers. "Εvery time I write a rhyme / These people think it's a crime to tell what's on my mind", μας λέει, και κλείνει σχεδόν το άλμπουμ με την ατάκα: "Half the shit I say I just make it up to make you mad [...] So kiss my white, naked ass".

n7.gif (441 bytes)

Δε συμφωνείς; Γράψε το δικό σου review!
Copyright (C) 1996-2000 - Avopolis. All Rights

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured