Πηγαίο, τραχύ, φαζαριστό, βίαιο (ακόμα και στα όρια του proto-punk), αλλά και σκοτεινό, μελαγχολικό ως και κλειστοφοβικό ταυτόχρονα, το νέο πόνημα της μπάντας από το Νότιγχαμ είναι μια πραγματική έκπληξη.

Κινούμενο σε όλο το φάσμα του κιθαριστικού ροκ, με την ωμότητα των Stooges και των Sex Pistols, οπωσδήποτε μια διάφανη Jesus & Mary Chain επιστρωμάτωση, χώστε Sonic Youth και λίγη βρετανική νεοψυχεδέλεια, και δεν έχετε σε καμία περίπτωση το The Closer You Get, γιατί απλά δεν είστε οι Six By Seven.

Με πηγαίες κιθαριστικές συλλήψεις, με μπόλικα effects στα σύνθια (που πολλές φορές κρύβονται εντέχνως), και ενίοτε παραμορφωμένα φωνητικά, το album αντλεί από ένα πλήθος επιρροών.

Από τις πικρές, σπαρακτικές κιθάρες και τις Stooges αναφορές του opening track ως το χαοτικό Ten Places To Die, όπου χάνεται η μπάλα κυριολεκτικά, ο νέος δίσκος των Six By Seven δεν έχει παρά ελάχιστες περιττές στιγμές, και φυσικά ούτε ένα single. Μικρό και γρήγορο, επιθετικό και δραματικό, γεμάτο ηχητικά κιθαριστικά κύματα που σε κρατούν κολλημένο. Αν αντέξει στο cd player μας θα τα ξαναπούμε στις ανασκοπήσεις...

n7.gif (441 bytes)

Δε συμφωνείς; Γράψε το δικό σου review!
Copyright (C) 1996-2000 - Avopolis. All Rights

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured