Tέταρτο album των Bone Thugs-N-Harmony που πλέον ξανάσμιξαν μετά από κάποια ατομικά project και το πρώτο συμπέρασμα είναι ότι πρόκειται για μια αξιόλογη κυκλοφορία που κινείται και πάλι στη γραμμή που χωρίζει το hip-hop και το R&B, ικανοποιώντας και τα δυο ακροατήρια.

Koμμάτια σαν τα "Battlezone", "Souljahs Marching" και το ομώνυμο του δίσκου, σε παραγωγή των LT Hutton, DJ U-Neek, Jimmy "JT" Thomas & Darren Vegas, θα μπουν στην καρδιά των ακροατών των προηγούμενων album, κινούμενα στις ράγες των καλύτερων μέχρι τώρα στιγμών τους.

Το BTNHResurrection είναι απλά η φυσική συνέχεια όλων των προηγούμενων. Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, το παραγωγικό team του DJ U-Neek μας αφήνει με μερικά κολλητικά beats και cool κιθαριστικά samples που σίγουρα θα τα ζήλευε ο Dr.Dre.

Απλές, αλλά όχι αξιομνημόνευτες μελωδίες με soul ευαισθησίες και πιο hardcore στιγμές μπερδεύονται μαζί κάτω από το ικανότατο ραππάρισμα που τους χαρακτηρίζει. Και στα δύο τα καταφέρνουν ομολογουμένως αρκετά καλά, αλλά και οι στίχοι τους πλέον είναι βελτιωμένοι.

Εντούτοις, μας αρκεί αυτό; Αν ναι, τότε το BTNHResurrection γιατί να μην αποτελέσει και μία από τις επιλογές του μήνα...

n6.gif (547 bytes)

Δε συμφωνείς; Γράψε το δικό σου review!
Copyright (C) 1996-2000 - Avopolis. All Rights

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured