Aς τα πάρουμε με τη σειρά. Ποια είναι η γνώμη σας για τους ? & The Mysterians; Για τα μετα-ψυχεδελικά αναμασήματα; Για τα all-night-long parties με ska και punk ρυθμούς;

Από την απάντησή σας θα εξαρτηθεί πάνω - κάτω και η δική σας αντιμετώπιση του νέου album των Smash Mouth, που ελάχιστα διαφοροποιείται (και πως θα μπορούσε άραγε εφόσον είναι στενά τα όρια στα οποία έχουν αποφασίσει ότι θα κινηθούν) από το ντεμπούτο τους Fush Yu Mang (1997).

Αν η απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα είναι θετική, εγώ απλά θα συμπληρώσω ότι υπάρχουν όλα τα απαραίτητα συμπληρώματα: Οι catchy μελωδίες, οι ηλίθιοι στίχοι, οι γρήγοροι ρυθμοί, τα βγαλμένα από τα τέλη των 60s garage-rock κομμάτια, και φυσικά λίγο από ska, new wave, άντε και μια μυρωδιά από reggae.

Αν είχατε την ευκαιρία να ακούσετε το "Fush Yu Mang", ξέρετε πάνω κάτω σε τι αναφέρομαι. Πολλά από τα κομμάτια θυμίζουν αντίστοιχα party tunes του ντεμπούτου, με τα "Digging Your Scene", "Satellite" και "Then the Morning Comes" να αποτελούν τα πλέον φιλόδοξα "Walkin' on the Sun" wannabes. Φυσικά υπάρχουν και εντελώς προκάτ top 20 hits (βλέπε "All Star") που ούτε πλάκα έχουν, ούτε σε καμιά σοβαρή ιδέα στηρίζονται. Αλλά καλό είναι να μην την ψάχνουμε και πολύ σε ανάλογα projects για ευνόητους λόγους.

Αν δε η απάντηση στα ερωτήματα της πρώτης παραγράφου είναι αρνητική, τότε μάλλον χάσατε τζάμπα ένα λεπτό από τη ζωή σας...

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured