Νύχτα, ουρανός, αστέρια, σύννεφα είναι οι 4 βασικότερες λέξεις του κώδικα λειτουργίας του ρομαντισμού των Swing Out Sister.

Η γλυκύτατη -παρά τα εμφανή σημάδια του χρόνου- Corinne Drewery και ο κιμπορντίστας Andy Connel ξαναβρίσκονται με τον συμπαραγωγό και συνθέτη Paul O' Duffy για μια ακόμη dreamy easy listening εμπειρία που δεν παρακκλίνει αισθητά από τις 6 προηγούμενες δισκογραφικές δουλειές τους, στην ουσία της.

Πιο synth pop στο ξεκίνημά τους με το worldwide hit Breakout από το ντεμπούτο τους, το 1997, περισσότερο cool jazz και κινηματογραφικοί πλέον, προστατεύουν πάντα την ιδιαίτερότητά τους, αυτή τη φορά μάλιστα ανασυντάσσοντας για τα καλά τις συνθετικές δυνάμεις τους.

Ερωτικό, σε στιγμές μελαγχολικό και ευτυχώς όχι αφόρητα σοφιστικέ, χωρίς καινοτομίες, αλλά καλοφτιαγμένο και με τα συναισθηματικά ανακλαστικά τους ακμαία, το S.D.I.T.N. παραμένει μια stylish άσκηση που γοητεύει με την ευφορία που διαπνέει την pop αισθητική τoυ.

Και τελικά το jazzy μπάσο, τα έγχρωμα staccato έγχορδα, η chic και εύθραυστη γλυκύτητα που λατρεύουν οι Ιάπωνες ατμοποιούνται σε ένα απολαυστικά οικείο album που έχει λουστεί επαρκώς με την τεχνοτροπία των Burt Bacharach και John Barry.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured