Σχεδόν 5 χρόνια έχουν περάσει από την κυκλοφορία του “The California Takeover”, της live συλλογής που είχε κυκλοφορήσει η Victory με τραγούδια των Earth Crisis, Strife και Snapcase. Στα NYC TAKEOVER VOL.1 & VOL.2 ήρθε η σειρά των συγκροτημάτων της Victory από την Νέα Υόρκη για δείξουν τι αξίζουν live.

Στις 22/ 10/ 2000 οι All Out War, Grey Area, Reach The Sky, Skarhead, Buried Alive και River City Rebels έπαιξαν στο showcase της Victory, η συναυλία ηχογραφήθηκε και κυκλοφορεί σε δύο CD με κάθε CD να έχει 3 συγκροτήματα που συμμετέχουν με 4 τραγούδια το καθένα. Στο Vol.1 έχουμε τους All Out War, Reach The Sky και Grey Area και στο Vol.2 τους Skarhead, Buried Alive και River City Rebels.

Η απόδοση των συγκροτημάτων είναι σε καλό επίπεδο με τους All Out War και Skarhead να ξεχωρίζουν και οι live ηχογραφήσεις δεν πειράχτηκαν στο studio. Πάντως θα ήταν πολύ καλύτερα αν στο ένα CD έμπαιναν οι All Out War, Buried Alive και Skarhead και στο δεύτερο τα υπόλοιπα 3 γκρουπ ώστε τα CD να έχουν την ίδια μουσική κατεύθυνση.

Και στις δύο συλλογές ένα....

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured