Επιστροφή μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας, για την Toni Braxton. Στα 33 της, και με δυο πολυπλατινένια albums αγκαλιά (Toni Braxton, Secrets), φαίνεται δύσκολο και παράτολμο να αρχίσει τις άσκοπες αναζητήσεις, κι έτσι απλά αρκείται στο να επαναλάβει τη φόρμουλα, που αν κάποτε ακουγόταν ευχάριστα, τώρα πλέον κουράζει, και κουράζει πολύ.

Κινούμενη στον R&B-pop χώρο που την καθιέρωσε ως "diva", προσκαλεί και πάλι τη χιτομηχανή Diane Warren σε δύο ανυπόφορες μπαλλάντες, τα Spanish Guitar και I'm Still Breathing, με την πρώτη μάλιστα να μοιάζει ως ξεπατήκωμα του "Unbreak My Heart".

Υπάρχουν κάποιες στιγμές που ακούγεται ευχάριστα, όπως στο sexy, ατμοσφαιρικό και παλιομοδίτικο "The Art Of Love", το δικό της "Speaking In Tongues", τη γλυκειά, ημι-ακουστική "έμπνευση" (λέμε τώρα) του Babyface, με τίτλο "Fairytale", αλλά τόσο μουσικά, όσο και στιχουργικά απλά ταλαιπωρεί ένα ήδη κορεσμένο είδος από ευάκουστες επαναλήψεις που απλά "χαϊδεύουν" το αυτί και στίχους που μιλούν για τις ίδιες και ίδιες ερωτικές ιστορίες.

Αυτή τη φορά βέβαια ανεβάζει λίγο τους ρυθμούς και τη διάθεση, μπολιάζει το R&B της με ολίγη από latin pop και funk, ενώ η παραγωγή κάνει ότι μπορεί για να μην αφήσει τίποτα στην τύχη, αλλά η μοίρα είναι προδειαγεγραμμένη από τις ξεκάθαρες προθέσεις. Ενα γλυκανάλατο άλμπουμ, κομένο και ραμμένο για τις ανάγκες των charts.

n4.gif (463 bytes)

Δε συμφωνείς; Γράψε το δικό σου review!
Copyright (C) 1996-2000 - Avopolis. All Rights

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured