Εφτασε επιτέλους στα υπερπολυτελέστατα -6όροφα- γραφεία του Avopolis το follow-up των τριών εφήβων από την Olkahoma, στο ντεμπούτο τους Middle Of Nowhere.

Ο τσακωμός και ατέλειωτες διαμάχες μεταξύ των μουσικογραφιάδων του Avopolis, των οποίων τα γραφεία συγγενεύουν σε τοίχους στο κτίριο που στεγάζει όλη αυτή την υπερπαραγωγή που φτάνει καθημερινά στις οθόνες σας, έληξε με την παρέμβαση του αγαπητού μας -κυρίου (πάντα)- αρχισυντάκτη, ο οποίος θυμήθηκε ότι πέρα από τα ατέλειωτα chat στο irc με διάφορες τρυφερές και ανυποψίαστες υπάρξεις, έχει αναλάβει και το συντονισμό ενός τεράστιου team, και επιτέλους λοιπόν έδωσε την εντολή-κατάρα στον υποφαινόμενο να κάνει το ψυχικό, προφανώς λόγω υπερβολικής αγάπης και εκτίμησης. Αλλωστε τέτοια FMατζούρα, εμπλουτισμένη με ολίγον R&B ποίος άλλος θα ήτο ικανό να την αντέξει, εν έτι 2000.

Με παραγωγούς, λοιπόν, τους Stephen Lironi (Black Grape) και Mark Hudson και πάλι, και guests τους John Popper (Blues Traveler), DJ Swamp (αυτός του Beck) και Jonny Lang, οι Hanson φαίνεται να ξεπερνούν την κρίσιμη ηλικία της ανακάλυψης της σεξουαλικότητάς τους, άρχισαν να ξυρίζονται και πλέον θεωρούνται από ώριμοι ως και παραγινομένοι.

Ωρες ώρες σου 'ρχεται στο μυαλό ο Μιχαλάκης ο Jackson στα νιάτα του, με αυτό το τόσο κοντινό μείγμα rock και R&B.

Από τη μία funky soul grooves, από την άλλη stadium rock, για να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι, και με τον ίδιο pop άξονα, οι Hanson απλά αναλώνονται σε όμορφα, ευκολομνημόνευτα ρεφρενάκια που βαριέσαι λίγο μετά.

Αν προσθέσετε και μερικές μελιστάλακτες μπαλλάντες σαν το δήθεν αυτοεξομολογητικό Love Song, αλλά και δυο latin-beat απόπειρες, τα You Never Know και Sure About It, για να είμαστε στο πνεύμα των καιρών, θα καταλάβετε και το concept της παρούσας ηχογράφησης. Οι Hanson ετοιμάζονται να βγουν στα στάδια για στριγγλιές και σκισμένα σουτιέν από τα 16χρονα. Αν είσαι Κορκολής, πάρε το δίσκο, αποστήθισε τους στίχους και στριμώξου στη σειρά για τα εισιτήρια. Οι καλύτερες φάσεις...

n3.gif (488 bytes)

Δε συμφωνείς; Γράψε το δικό σου review!
Copyright (C) 1996-2000 - Avopolis. All Rights

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured