Oι Sune Rose Wagner και Sharin Foo στα καλύτερά τους μέχρι τώρα. Παραμορφωμένες, fuzzy κιθάρες, 50s rockabilly και καλιφορνέζικη ποπ σε μια καθαρό (αυτή τη φορά) tribute στους Jesus & Mary Chain και τους My Bloody Valentine.

Έχουν τον τρόπο τους οι Δανοί να το κάνουν να μη μοιάζει με φτηνή αντιγραφή, με προσπάθεια νεκρανάστασης, κι αυτό γιατί λίγοι σαν κι αυτούς γράφουν στις μέρες μας τόσο εύκολα πιασάρικες μελωδίες. Το "Aly Walk With Me" που ξεκινάει στέρεα για να καταπλακωθεί από ένα θορυβώδες, καθαρκτικό cresento, το ραδιοφωνικό "Dead Sound" με επίσης τελείωμα που σε ξεσηκώνει, η χαρούμενη pop του "You Want The Candy", είναι μερικά δείγματα που συνηγορούν σε μια δυνατή πρόταση αγοράς/ακρόασης για όλα τα γούστα και το κατάλληλο υποθετικό soundtrack σε παλιό αμερικάνικο B movie.

Αυτή τη φορά φαίνεται ότι πήραν την κατάσταση εντελώς στα χέρια τους, μακριά από τα χέρια της Columbia (υπέγραψαν νέο συμβόλαιο με την 429 Records), ανέλαβαν την παραγωγή, την ηχογράφηση, έγραψαν γύρω στα 100 κομμάτια και επέλεξαν τα πιο αντιπροσωπευτικά. Το αποτέλεσμα είναι κατά 50% ένα υπνωτικό shoegazer αριστούργημα με το γνωστό αδιόρθωτο ρομαντισμό και κατά 50% ο κατάλληλος ήχος για να χορεύεις με τόνους αλκοόλ (ή όπως αλλιώς τη βρίσκεις) και άφθονα σχηματισμένα χαμόγελα. O μόνος φόβος που έχεις σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι μήπως ο κορεσμός σου φανερώσει τα τρωτά αυτού του ονείρου...

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured