Κάπου μεταξύ Do-It-Yourself αισθητικής και επιθυμίας για το επόμενο smash-hit που θα κατακλύσει τα clubs της υφηλίου βρίσκεται και η ο Scott G., ο παραγωγός από το L.A. που ηχογραφεί κάτω από το όνομα G-Man. To Grin Groove είναι το πρώτο του cd και τουλάχιστον σε θέματα promotion τα πήγε πολύ καλά μια και ήδη έχουν προμηθευτεί το εν λόγω cd ουκ ολίγα έντυπα και djs, τη στιγμή που η κανονική ημερομηνία κυκλοφορίας τοποθετείται στο 2003.

Ο τίτλος Grin Groove προέρχεται από το νέο (υποτίθεται) μουσικό ιδίωμα στο οποίο μας εισάγει ο G-Man, το οποίο δεν είναι παρά ένα κακέκτυπο του ήχου των 80s, με πρώιμα dance στοιχεία και παλιομοδίτικες κιθάρες. Το παινεύεται άλλωστε και στο εσώφυλλο ο G-Man, ότι δεν χρησιμοποιεί keyboards παρά μόνο την κιθάρα του, τον ήχο της οποίας επεξεργάζεται έτσι ώστε να ακούγεται σαν ένα κακό synth. Προσθέτει και ένα drum machine, αναλαμβάνει και το ρόλο του τραγουδιστή, καταλήγοντας σε ένα αποτέλεσμα που θα μπορούσε να θεωρηθεί έστω συμπαθητικό αν ζούσαμε τουλάχιστον δυο δεκαετίες πριν.

Η παραγωγή είναι επίσης φτωχή, όπως και οι μελωδίες με ελάχιστες εξαιρέσεις. Το μόνο που σου κινεί κάπως το ενδιαφέρον είναι τα περιστατικά που διηγείται στους στίχους ο G-Man, τα οποία έχουν σχεδόν αποκλειστικά για θέμα το σεξ, σε μια βέβαια γλαφυρή εκδοχή.

Ο δίσκος καταλήγει σε δυο remix κομματιών που ήδη έχουμε συναντήσει πιο πριν, στο Shari V σε μια πρόχειρη euro-trance εκδοχή από τους ρώσους RD και το Touch When You Dance σε μια hardcore techno εκδοχή από τον αυτοτιτλοφορούμενο ως καλύτερο Ευρωπαίο DJ, τον Insane.

Αστεία πράγματα…

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured