Μέσα στην όλη τρέλα που βάρεσε τους Βρετανούς, και όχι μόνο, στο τέλος του 2001 για το φαινόμενο που ακούει στο όνομα The Strokes, είχαμε και αυτό. Οι The Diff’rent Strokes είναι δύο τύποι των οποίων η ταυτότητα παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, είτε γιατί, όπως έχουν κάποιες φήμες, είναι μέλη ενός πασίγνωστου βρετανικού indie group, οπότε δεν θέλουν να ξεφτιλιστούνε, είτε επειδή... είναι κάποιοι των οποίων την ταυτότητα θα μας είναι εντελώς αδιάφορο να γνωρίσουμε.

Αυτοί οι δύο τύποι λοιπόν αποφάσισαν να ξεσκονίσουν το ξεχαρβαλωμένο Casio αρμονιάκι το οποίο βάραγαν όταν ήταν πιτσιρίκια και να διασκευάσουν τέσσερα τραγούδια από το ντεμπούτο των διάσημων πλέον Νεοϋορκέζων. Και σαν να μην έφτανε το γεγονός ότι πήραν τα αυτιά της γειτονιάς τους, και ειδικά της γιαγιάς από το διπλανό σπίτι η οποία είχε βαρεθεί να τηλεφωνεί στην αστυνομία κάθε μέρα για να έρθουν να επιβάλλουν την ησυχία, οι φίλοι μας αποφάσισαν ότι έπρεπε να τα ηχογραφήσουν και μέσω της ανεξάρτητης Βρετανικής εταιρίας Guided Missile Recordings να τα κυκλοφορήσουν και στην αγορά!

Μέσα σε αυτό το EP λοιπόν θα βρούμε τις αλά Casio εκδοχές των “Last Nite”, “The Modern Age”, “Hard To Explain” και “Is This It”. Την πρώτη φορά που τις άκουσα ομολογώ γέλασα, τις βρήκα διασκεδαστικές! Την δεύτερη χαμογέλασα. Την Τρίτη φορά θα το παίξω σε τίποτα φίλους για να γελάσουν και αυτοί. Την τέταρτη... Καλά, μα είναι δυνατόν να αντέξω τέταρτη φορά;;;

Όπως έμαθα μόλις εχτές, μέσα στην Άνοιξη του 2002 θα δούμε την κυκλοφορία του ντεμπούτου album των The Diff’rent Strokes η οποία θα έχει τίτλο “The Commercial Album”, και στο οποίο εκτός από μία ακόμα διασκευή τραγουδιού των The Strokes, θα «απολαύσουμε» casio εκδοχές τραγουδιών των White Stripes, New Order, Nirvana, Joy Division, Pulp, Coldplay και Radiohead!

Ok guys, the joke is over!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured