Μετά το πλατινένιο ντεμπούτο των Days of the New, ο leader τους, Travis Meeks, την ψώνισε μάλλον για τα καλά, πήρε το όνομα του group και διαολόστειλε, εν ολίγοις, τους υπόλοιπους, συνεχίζοντας solo με το ίδιο όνομα. Με γεια του, με χαρά του, και δεν σκοτίστηκαν και πολύ οι εναπομείναντες mates.

Οι Todd Whitener, Jesse Vest και Matt Taul συνάντησαν τον τραγουδιστή Hugo Ferreira και σχημάτισαν την μπάντα με όνομα Tantric, κυκλοφορώντας μόλις τώρα το ντεμπούτο τους, το οποίο (surprise!) κινείται στα ίδια ηχητικά πλαίσια με το ντεμπούτο του προηγούμενου group. 

Κάτι σαν Αδέσμευτος του Ρίζου, λοιπόν, και Αδέσμευτος του Μήτση με διαφορετικά ονόματα, και δεν ακούμε τίποτα άλλο από το πολλές φορές βαρετό unplugged rock που γκραντζίζει υπό τις φωνητικές επιδόσεις του βαρύτονου frontman Hugo Ferreira. Creed και Alice In Chains χωρίς το θόρυβο, ήχος λίγο πιο ηλεκτρικός από αυτός των Days of the New, με ένα dark κάλυμμα, παραγωγή που ενισχύει το moody feeling και κυριαρχία της κιθάρας. 

Την παραγωγή έχει αναλάβει ο Toby Wright, ο οποίος έχει δουλέψει με τους πιο σκληρούς Alice in Chains και Korn μεταξύ άλλων, οπότε δεν μας κάνει εντύπωση ο ήχος του δίσκου. Αν σας άρεσε το ντεμπούτο των Days of the New, εδώ θα βρείτε μερικές αξιοπρεπείς συνθέσεις. Αν, δε, σας άφησε τότε αδιάφορους, τότε ούτε λόγος να γίνεται τέσσερα χρόνια μετά…

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured