Οι τέσσερις Donnas έκλεισαν επιτέλους τα 21 χρόνια τους και αν μη τι άλλο το διασκεδάζουν. Επιτέλους μπορούν να πάνε στα bars και στα clubs της πατρίδας τους, της California, να λιώσουν στο αλκοόλ και να κοιμηθούν με όποιον και όσους θέλουν. Εν τω μεταξύ βέβαια, η όρεξή τους για δυνατό rock 'n' roll παραμένει αμείωτη και με το νέο τους album για την Lookout Records συνεχίζουν από εκεί που σταμάτησαν στο προηγούμενο προπέρσινο δίσκο, Get Skintight.

Από πού ρωτάτε; Μα από ένα ξεδιάντροπο, χαβαλετζίδικο slut rock, με τις τέσσερις κορασίδες να μην γνωρίζουν ηθικούς φραγμούς για άλλη μία φορά. Sex, alcohol, και ακόμα περισσότερο sex, η κύρια θεματολογία των στίχων που ακούγονται από την φαινομενικά αθώα φωνή της Donna A - πραγματικό όνομα Brett Anderson (!). 40 αγόρια σε 40 νύχτες, καυτά σορτς, μεταμεσονύχτιο oral sex σε αγνώστους, "γρήγορα" με μπάτσους, μερικές από τις μικρές ιστορίες, και στίχοι όπως "I'll let you flip my flipper, if you let me unzip your zipper" συνθέτουν ένα διασκεδαστικό, αλλά και αρκετά ψεύτικο δισκάκι.

Ενώ όμως στις παλαιότερες δισκογραφικές προσπάθειες των κοριτσιών είχαμε έναν ήχο κοντά στην παράδοση των Ramones, η νέα δουλειά τους φαίνεται να έχει πιο πολλά κοινά με το hairy stadium rock της δεκαετίας του '80. Kiss, Joan Jett, Motley Crue και Runaways μας τρομάζουν σε κάθε σχεδόν δευτερόλεπτο του Turn 21 και με την διασκευή που επιχειρούν στο Living After Midnight των Judas Priest έρχεται και το κερασάκι στην τούρτα.

Μόνο σαν αστείο μπορώ να το εκλάβω ή ως κατάλληλο soundtrack για μία από τις cult Αμερικάνικες εφηβικές σεξοκωμωδίες των 80s με ήρωα τον γνωστό Porky. 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured