Στο γήπεδο των Ride και Swervedriver εξακολουθούν να παίζουν, οκτώ χρόνια μετά το ντεμπούτο τους, Ferment οι Catherine Wheel. Σε ένα γλυκό modern rock πεδίο με εκείνη την pop νοσταλγία των ξένοιαστων ημερών που κουβαλούν αθεράπευτα και στο 2000, πάντα με τη βοήθεια της βασικής τριάδας: κιθάρα, μπάσο, drums.

Ο ήχος ελάχιστα διαφοροποιείται στο καθυστερημένο πέμπτο βήμα τους και η εναλλακτική pop απλά σκεπάζεται περιστασιακά από ένα progressive rock πέπλο. Ο θόρυβος σκεπάζει τις pop μελωδίες, τα rock'n'roll ένστικτα ξυπνούν για τη σύγκρουση που συχνά αποβαίνει ενδιαφέρουσα, συχνά και βαρετή, τα ρεφρέν δεν είναι άσχημα και οι σπειροειδείς κιθάρες προσπαθούν να εμπλουτίσουν, όπως καλά γνωρίζουν, το μείγμα.

Το Wishville είναι ένα album που ακούγεται σχετικά ευχάριστα, όχι όμως από εκείνα που θα σε τινάξουν από την καρέκλα ή θα ξεχειλίσουν από συναίσθημα. Για την ακρίβεια είναι ένα album ακριβώς στο μέσο όρο - ότι και να σας λέει αυτός ο όρος. Τον αν θα είναι και ένα βήμα πίσω, θα το δούμε στην επόμενη δουλειά τους.

n5.gif (497 bytes)

Δε συμφωνείς; Γράψε το δικό σου review!
Copyright (C) 1996-2000 - Avopolis. All Rights

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured