Τρίτο album για τους My Life Story, αυτή τη φορά στην εταιρία του Andrew Lloyd Webber, It Records...

Μετά από κάποια πολύ καλά singles και ένα ισάξια καλό ντεμπούτο στη Mother Tongue, ήρθε το συμβόλαιο στην Parlophone.

Και όπως όλοι θυμόμαστε όλα πήγαν στραβά, καθώς το "The Golden Mile" βρισκόταν πολύ κάτω από τον προκάτοχο του, και αναμενόμενο ήταν και να πατώσει, και να τους στερήσει την παραμονή τους εκεί.

Η αλλαγή label φαίνεται να τους άλλαξε και λίγο τα μυαλά - λίγο όμως. Η πρώτη αλλαγή διαφαίνεται στην ευθύτητα του album. Ολος αυτός ο υπερφορτωμένος, καλογυαλισμένος και εν τέλει σικέ ήχος που χαρακτήριζε την britpop, στις ράγες της οποίας κινούνταν, έχει δώσει τη θέση του σε μια πιο απλή θεώρηση, που θέλει τα έγχορδα πιο πίσω.

Λιγότερο ξεσκονισμένο, αλλά με τα γνωστά hooks και τις αναίσχυντες pop ευαισθησίες, το νέo album των My Life Story φαίνεται να έχει κάποια καλά στοιχεία, κυρίως στην ικανότητα σύνθεσης απλών, καλών μελωδιών. Οι στίχοι βέβαια εξακολουθούν να μη λένε απολύτως τίποτα, η μουσική τους να βρίσκεται χρόνια και χρονάκια πίσω, κι εμείς να μην μπορούμε να "κολλήσουμε" με τίποτα με τέτοιους δίσκους. Αλλά σάμπως το καταφέρατε με πολλούς ακόμα και στο hype της brit-pop? Ελάχιστοι πλέον δεν αποτελούν θήκες για χύμα cd.

n4.gif (463 bytes)

Δε συμφωνείς; Γράψε το δικό σου

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured