Ηλεκτρονική, χορευτική μουσική με μπόλικη ψυχή.

Η NRK Music δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στους μυημένους στη house. Το αγγλικό label μας τροφοδοτεί σταθερά με πρώτης γραμμής κυκλοφορίες εδώ και μια δεκαετία περίπου. Η “Coast2coast” σειρά-συλλογή έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν mixes από Ron Trent, Kerri Chandler και Quentin Harris. Σειρά παίρνει τώρα το δίδυμο των Γάλλων Ame που έγιναν ευρύτερα γνωστοί λόγω του super dance hit “Rej” που κυκλοφόρησαν πριν από περίπου δύο χρόνια.

Με αυτή τη μιξαρισμένη συλλογή αποδεικνύουν πως τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή. Οι επιλογές τους έχουν γούστο, το mix έχει flow και το συνολικό vibe φανερώνει προσωπικότητα.

Οι Frank και Kristian μιξάρουν 15 συνολικά κομμάτια σε minimal/deep house μοτίβα με στοιχεία από techno και «μαύρο» house, ενώ προσθέτουν ψυχή και ενέργεια στο συνολικό αποτέλεσμα. Freaks, Losoul, Carl Craig, Stefan Goldmann, Chateau Flight, Rhythm & Sound, Ferrer & Sydenham και Αme φυσικά είναι κάποια από τα ονόματα που παρελαύνουν από το set list σε ένα απολαυστικό, «σοφιστικέ» dance mix. Κυκλοφορεί σε διπλό CD (mixed και unmixed) αλλά και σε διπλό βινύλιο.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured