Αγαπητοί μου εν Χριστώ αναγνώστες,

Πυκνό πνευματικό σκοτάδι μαστίζει την Ελλάδα, την νεολαία της και τους, ανά την επικράτεια μουσικόφιλους, πολύ περισσότερο σήμερα, που οι αναγνώστες του Avopolis, αυτού του δημοφιλέστατου Μουσικού Διαδικτυακού Τόπου Προσευχής και Νηστείας, παραδίδονται αμαχητί στην ζοφερή ατμόσφαιρα του Διαδικτυακού του Καφενείου, γνωστού κι ως Κομιούνιτι, όπου και κυριαρχεί η νικοτίνη, το αλκοόλ και λοιπές ναρκωτικές ουσίες. Η Μουσική, ως ύψιστη μορφή λατρείας του Θεού μπορεί να παραχθεί μόνο από ανθρώπους που βρίσκονται στον δρόμο του Πανάγαθου κι όχι από αμφίβολου ηθικής ακεραιότητας άτομα ωσάν τους εν λόγω Βρετανούς, εκ Νιουκάστλ ορμώμενους (όπερ σημαίνει ότι η καταγωγή τους τους καθιστά επιρρεπείς στην μοιχεία, την πορνεία και τον πισωγλεντισμό).

Οι πέντε τον αριθμό μουσικοί από την Γηραιά Αλβιόνα λοιπόν, σατανοκινούμενοι και ξεφωνίζοντες μεταδίδουν τους κραδασμούς της δικής των φθαρμένης ψυχής που οι ίδιοι διαλαλούν με το θανάσιμο πάθος των για σέξ, ναρκωτικά και ρόκ μουσική σε όλη την δύσμοιρη νεολαία, η οποία σαν αμνός στην σφαγή τους (παρ)ακολουθεί στον κατήφορο που έχουν πάρει. Αντί να συντονισθούν με τα ζείδωρα θετικά κύματα γράφοντας μελωδίες όπως το ‘’Ω Γλυκύ μου Έαρ’’, επιλέγουν να συγγράψουν άσματα με αμαρτωλούς τίτλους όπως ‘’Το Πρόβλημα’’ και ‘’Όλοι οι Δρόμοι Που Οδηγούν Στο Λάθος’’, παράγοντας βαρβαρισμό και μια φθοροποιό αύρα. Το Επεκταμένης Διάρκειας (ΕΡ αγγλιστί) δισκίο τους περιέχει επτά τραγούδια (Επτά κατά τον Ιωάννη θα είναι και τα κεφάλια του τέρατος της Αποκάλυψης, τα βλέπετε Χριστιανοί, τίποτα δεν είναι τυχαίο…), το ένα χειρότερο από το άλλο, ερμηνευμένα με περισσό θόρυβο, ωσάν φωνασκώντα άγρια θηρία. Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για τραγούδια όπως το "Rob The Hed", στο οποίο μιμούνται έτερα συγκροτήματα της λεγόμενης ‘σατανικής ροκ’ σκηνής, όπως τους At The Drive In, τους Fugazi και τους Jane’s Addiction. Όπως και οι προαναφερθέντες, έτσι κι αυτοί στα άσματα τους (ο Πανάγαθος να τα κάνει!) ακολουθούν την τεχνική της συγκοπής, κόπτοντας τα στη μέση και ξαναρχίζοντας απότομα για να οδηγηθούν σε ένα οργασμικό τελείωμα, εφάμιλλο με τας κραυγάς της ελληνίδας καλλιτέχνιδας Τίνας Σπάθη.

Το ιδίωμα που παίζουν είναι πανκ ροκ από τα χείριστα του είδους και μάλιστα κατάφεραν να είναι οι μοναδικοί που έπαιξαν στην εκπομπή του John Peel, έχοντας στείλει στον μακαρίτη μόνο ένα demo. Τους ευχόμαστε ολόψυχα να καούν στο πυρ το εξώτερον και, ακόμη χειρότερα, να ανοίγουν τις συναυλίες των Ελεύθερων και της Σοφίας Βόσσου. Κλείστε τα αυτιά σας στον οχετό αυτό, ακριβώς όπως κάνετε με την μύτη σας όταν περνάτε πάνω από ένα βόθρο.

Εκ της Αρχιεπισκοπής Αθηνών

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured