Διάσημοι βετεράνοι Καναδοί djs και παραγωγοί οι Dino & Terry, αναλαμβάνουν να κάνουν την αρχή σε μία φιλόδοξη σειρά κυκλοφοριών της Ε:motion, η οποία θα κοιτάει βαθιά μέσα στο κουτί με τους δίσκους που κουβαλάνε μαζί τους στην δουλειά γνωστοί στον underground κύκλο της house σκηνής. Κατά κάποιο τρόπο λοιπόν, οι Dino & Terry με μία πορεία που ξεκίνησε από τα μέσα των 80’s και συνεχίζεται έως και σήμερα, είχαν να αντιμετώπισουν την δύσκολη αποστολή να επιλέξουν τα αγαπημένα τους τραγούδια και να τα παρουσιάσουν σε μία μονή αμιξάριστη συλλογή. Δύσκολα λοιπόν τα πράγματα...

Όμως αντί όπως λογικά θα περιμέναμε να επιλέξουν ορισμένα all-time classic tracks από διάφορες εποχές και τάσεις της χορευτικής μουσικής που λατρεύουν και πρεσβεύουν, οι Dino & Terry προτίμησαν να διαλέξουν 10 κομμάτια που εχουν την δυνατότητα να σταθούν αυτόνομα, ανεξάρτητα από το σύνολο, πραγματικά τραγούδια, και κυρίως πρόσφατα, από το 1997 το παλαιότερο, έως και σήμερα.

Δείχνοντας μία μεγάλη προτίμηση προς τις vocal house παραγωγές, με πολλά και καλά γυναικεία φωνητικά να τραγουδούν, «κλασσικά», απλούς στίχους όπου κυρίαρχη λέξη και έννοια είναι η αγάπη, η συλλογή περνάει από το παραδοσιακό house των παραγωγών του Kenny Dope, στις στυλιζαρισμένες, jazzy, στιγμές του Yokihiro Fukutomi, και τον εκλεκτισμό του Herbert, για τους φίλους του είδους.

Στα θετικά η προσεγμένη χάρτινη digi-pack συσκευασία του cd και οι αναλυτικές πληροφορίες για κάθε τραγούδι ξεχωριστά από τους ίδιους τους παραγωγούς Dino & Terry.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured