Σας έλειψε μια γενναία δόση από FM rock; Ετοιμαστείτε να χορτάσετε στο νέο album της Sheryl Crow, τέταρτο και μαζί τέσσερα χρόνια μετά το τελευταίο της.

Ένα album εύπεπτο, με κλασικόμορφες συνθέσεις και διάθεση που υπαγορεύει ο ανοιξιάτικος καιρός. Fleetwood Mac, Steve Miller, κλασικές rock καταβολές και πολλές μπαλλάντες αποτελούν τη ραχοκοκκαλιά του C’Mon, C’Mon, το οποίο πλαισιώνουν πολλοί συνεργάτες, από τη Liz Phair και τη Stevie Nicks ως τον Don Henley, τον Lenny Kravitz (στο πιθανό mainstream radio ροκ χιτάκι "You're an Original"), την Emmylou Harris (στο "Weather Channel"), τον frontman των Stone Temple Pilots, Scott Weiland (που δίνει τα επιπρόσθετα "παραγωγικά" φώτα του στο Lucky Kid), ακόμα και την ηθοποιό Gwyneth Paltrow (που συμμετέχει στο "It's Only Love").

Το C’Mon, C’Mon γράφτηκε για τους μήνες που θα 'ρθουν, πάνω σε folk/country/pop πρότυπα, έναν ήχο βέβαια τυποποιημένο, που πνίγει τις καλές συνθέσεις, αλλά ανεβάζει τις ημιτελείς. Οι προθέσεις της είναι ξεκάθαρες, το στοιχείο της έκπληξης το αποκλείει η ίδια, αν και απο το πουθενά πετάγονται αξιοζήλευτης ευαισθησίας κομμάτια, όπως το ντουέτο με την Emmylou Harris.

Συμπερασματικά: Ένα mainstream album, αξιοπρεπές, αλλά μάλλον διεκπαιρεωτικό, χωρίς αυτό το αλάτι που θα το έκανε και συμπαθές...

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured