Ουσιαστικά τέσσερα χρόνια μετά από την τελευταία τους studio δουλειά, το Gentleman's Blues, ο David Lowery και o κιθαρίστας Johnny Hickman επιστρέφουν με τη βοήθεια του Mark Linkous των Sparklehorse στην παραγωγή.

Roots rock επιρροές, από τα 70s ως τη glam pop, από την country ως το alternative rock των 90s, από τον Tom Petty στο κολλεγιακό rock οι Cracker διαθέτουν διάθεση για fun.

Έχουν το στυλάκι πάνω στο οποίο προσθέτουν ελάχιστα στοιχεία στην πέμπτη τους δισκογραφική προσπάθεια. Απλά κινούνται σε διαφορετικές μεριές, αριστερά και δεξιά, για να μαζέψουν τους πολλούς λάτρεις του αμερικανικού ροκ των τελευταίων δεκαετιών. Όλοι λοιπόν θα βρουν το στυλάκι που τους ταιριάζει, για όλους υπάρχει η συμπάθεια.

Και μην ξεγελιέστε: Δεν μένουν στο στυλ, αλλά έχουν στο σακούλι τους και μερικά αξιόλογα hooks, όχι πολλά, αλλά αρκετά για να φτιάξουν ένα συμπαθητικό και ορισμένες φορές έξυπνο rock δίσκο που θα τους συντηρήσει για λίγο στη μνήμη των fans που απέκτησαν από τα 90s, αλλά και όσων ακολουθούν τον David Lowery από τους Camper van Beethoven και τα 80s.

Αφού λοιπόν ξεπεράσουμε όλοι το "business as usual" άρωμα, μπορούμε να απολαύσουμε την ακρόαση ενός αρκετά ευχάριστου και συμπαθητικού album που μας επαναφέρει στα βασικά.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured