Πολλές οι πρόσφατες κυκλοφορίες από τους αμερικανούς Modest Mouse. Εκτός από το κανονικό (πολύ καλό) album The Moon and Antarctica, επανακυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους Sad Sappy Sucker, αλλά και μια συλλογή ακυκλοφόρητου υλικού από τις αρχές τους στο Building Something Out of Nothing.

Τώρα, οι αμερικανοί indie-rockers έρχονται ξανά στο προσκήνιο με ένα EP που έχει τίτλο Everywhere and His Nasty Parlor Tricks και απευθύνεται στους σκληροπυρηνικούς φίλους τους.

Tο EP περιλαμβάνει το 12ιντσο "Night On The Sun", τρία κομμάτια που δεν συμπεριλήφθηκαν στο The Moon and Antarctica, αλλά και ένα remix of “I Came As A Rat”. Το ομότιτλο του πρώτου, moody και γεμάτο κιθάρες με effects και ένα υπέροχο μπάσο, μαζί με την ακουστική ποπ του “You’re The Good Things”, επίσης από την ίδια κυκλοφορία, είναι δύο υπέροχα κομμάτια, από εκεί και πέρα όμως... το χάος, αν ίσως βγάλουμε το “Three Inch Horses” με την slide κιθάρα του, που δεν συμπεριλήφθηκε στην προηγούμενη ολοκληρωμένη δουλειά τους...

Για τα άλλα δύο, χωρίς φόβο και πάθος μπορούμε να πούμε ότι καλώς δεν συμπεριλήφθηκαν. Όπως και για τα υπόλοιπα. Χωρίς να είναι άσχημα, δεν προξενούν το ενδιαφέρον και μπορούμε να κάνουμε και χωρίς αυτά. Αυτό ισχύει και για το remix του “I Came As A Rat” που δεν προσθέτει, ούτε αφαιρεί τίποτα.

Συμπερασματικά, πρόκειται για μια κυκλοφορία συγκεντρωτική, χωρίς ιδιαίτερες φιλοδοξίες, αλλά ούτε και το ανάλογο υλικό. Αν το 12ιντσο σας έλειπε, υπάρχει η βέβαια η λύση του "Everywhere And His Nasty Parlour Tricks", όπως κι αυτή του downloading. Και ίσως είναι μια καλή λύση για να γλιτώσουμε από τα albums - δυο καλά και τα υπόλοιπα γεμίσματα, ή αλλιώς, τις "αρπαχτές"...

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured