Ασκήσεις μεταμοντερνισμού λύνει στην τρίτη του δουλειά ο παραγωγός / DJ / συλλέκτης δίσκων και αρχισυντάκτης περιοδικού Tomoyuki Tanaka.

Το δαιμόνιο τυπάκι από το Τόκιο το κουράζει τόσο πολύ στην επιλογή και επεξεργασία των samples του που δημιουργεί ουσιαστικά ζεστή και αυθεντική μουσική σε περίεργους αλλά ζεστούς ήχους που δεν κάνουν μόνο για το δήθεν σοφιστικέ καφέ της γειτονιάς σας.

Και είναι αλήθεια ότι κάτι τέτοια τυπάκια τη βγάζουν οικονομικά, μια και δύσκολα μπορεί να αναγνωρίσει κανείς την ταυτότητα των δανείων τους.

Εδώ δεν μπορείς να συγκεντρώσεις το πλήθος των επιρροών / ακουσμάτων του. Τα grooves του περιστοιχίζουν jazzy τόνοι, pop, soul και R&B χρώματα, funk, bossa nova…

Ζεστή και γήινη η μουσική που δημιουργεί, υποβοηθάται όχι μόνο από την παρουσία session μουσικών, αλλά από το μοναδικό συνδυασμό του ζωντανού με το στημένο, του απρόβλεπτου και του ανατρεπτικού με το κλασικό.

Αν οι Cornelius και Pizzicato Five έχουν περίοπτη θέση στη δισκοθήκη σας, οι Fantastic Plastic Machine θα συμπληρώσουν το ραφάκι χωρίς φόβο και πάθος.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured